TASTOS DE VI

La Fira del Vi de Rubí serveix més de 15.000 degustacions de vins dels premis Vinari

Més de 100 persones van participar en els tastos guiats dirigits per la directora tècnica dels premis Vinari, Esther Bachs

rubi-vino

rubi-vino / JORDI GARCIA -@LOCALPRES

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La setena edició de la Fira del Vi de Rubí ha servit més degustacions que mai. El primer esdeveniment que ha reunit els cellers guardonats amb els premis Vinari ha venut 15.199 tokens, la moneda de la fira que es podia intercanviar per un tast de vi en qualsevol dels cellers participants. La xifra supera en 2.122 la de l’any passat, quan es van comprar 13.077 tokens.

Malgrat que molts dels visitants han portat la seva pròpia copa, durant el cap de setmana se n’han venut 3.150, 327 més que en l’edició de l’any passat.

L’alcaldessa, Ana María Martínez, va inaugurar la fira el dissabte 26 d’octubre acompanyada del director de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (Incavi)Salvador Puig Rodríguez, i el periodista i editor de VadeviSalvador Cot Belmonte.

Més de 100 participants en els tastos guiats

La setena edició de la Fira del Vi va portar a Rubí 14 dels millors vins i escumosos de l’any, entre ells, el Ferrer Bobet 2016 del celler Ferrer Bobet, reconegut amb elGran Vinari d’Oral millor vi català, i el cava Bertha Cardús 2015, que s’ha emportat el premi Gran Vinari al millor escumós. Les begudes s’han pogut acompanyar amb les tapes gastronòmiques del Mercat Municipal.

Esther Bachs, directora tècnica dels premis Vinari, va dirigir tres tastos de vins i un de vermut, tots plens amb els 25 assistents previstos. A més, l’establiment local Bodegas Rosàs va realitzar només un dels tastos que tenia previstos, també amb l’aforament ple. En total, més de 100 persones van participar en els tastos guiats.

Notícies relacionades

Els estands de vins, caves i vermuts es van combinar amb música en directe. Pep’s Show Boys, Arumbo i els The Killing Hits, dissabte; i els Muddy Wine feat Seijas Sax i els Balta Bordoy & The Bad Boys, diumenge, van posar la banda sonora a la fira.

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Vi Ajuntaments