DOCUMENTAL

El cicle 'El documental del mes' inicia una nova etapa a l'Ateneu Municipal de Rubí

La programació començarà el 14 de novembre amb la pel·lícula 'El que Walaa vol', de la directora canadenca Christy Garland

walaa

walaa

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El cicle‘El documental del mes’inicia una nova etapa a l’Ateneu Municipal de Rubí. La proposta, que té per objectiu acostar el gènere documental al públic general i donar-hi més presència als cines catalans, es reprendrà el 14 de novembre a Rubí amb la pel·lícula‘El que Walaa vol’.

Dins d’‘El documental del mes’, més de 70 sales de Catalunya, la resta d’Espanya, Xile i Colòmbia estrenen cada mes una pel·lícula documental internacional de qualitat, de temàtica i procedències diverses.

A Rubí, el cicle s’ha desenvolupat de manera ininterrompuda des del 2014 a l’Espai Tremuja del Celler. Aquesta tardor, es trasllada a l’Ateneu amb la intenciód’«obrir el gènere a nous públics i estendre’n el consum», afirmen des del consistori.

Millor Documental Canadenc

La nova programació d’‘El documental del mes’ arrencarà el 14 de novembre a les 19 h amb ‘El que Walaa vol’, de la directora canadenca Christy Garland. La pel·lícula segueix una adolescent que vol formar part de les forces policials de l’Autoritat Nacional Palestina malgrat la duresa de les proves i les contradiccions que viu al si de la seva família.

Notícies relacionades

El film va guanyar el Premi a Millor Documental Canadenc al Festival Hot Docs i va ser nominat a Millor Documental Glasshütte Original en la passada edició de la Berlinale.

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA