FESTIVAL A RUBÍ

Arriba la quarta edició del festival de música més gran de Rubí

El Rubí Random Music Festival es caracteritza per l'actitud eclèctica i la varietat d'estils musicals, capaç d'atraure tota mena de públic

El RRandom va néixer el 2016 en el marc de la Festa Maig, que té lloc entre finals de juny i principis de juliol

rrandom

rrandom / LALI PUIG FOTOGRAFIA

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Arriba la quarta edició del Rubí Random Music Festival, també conegut com el RRandom. Es tracta d’“una de proposta que té com a premisses principals la qualitat, la diversitat i l’eclecticisme”, expliquen des de l’Ajuntament.

El RRandom va néixer el 2016 en el marc de la Festa Major del municipi vallesà, que té lloc entre finals de juny i principis de juliol, amb la voluntat de conferir entitat pròpia a l’oferta musical de la festivitat de Sant Pere i projectar-la fora de la ciutat.

En la seva quarta edició, el RRandom avança un dia més el seu inici. Així, els concerts tindran lloc del 22 al 30 de juny als espais habituals del festival:l’Escardívol, l’amfiteatre del parc del Castell, el Teatre Municipal La Sala i la plaça Catalunya. Com sempre, la majoria de les actuacions seran d’accés gratuït amb l’única excepció d’aquelles que se celebrin en recintes tancats.

Buhos seran cap de cartell

La banda de rock català Buhos tocarà el 27 de juny, després que l’any passat es cancel·lés el concert que tenien previst a Rubí a causa de la pluja. Segons explica RubíTV, aquest any es preveu instal·lar un espai cobert en l’Escardívol per evitar haver de suspendre concerts a causa de la pluja.

El festival és un dels esdeveniments musicals més destacats de l’any a la ciutat i compta amb la participació d’una gran varietat d’artistes, pertanyents a diferents estils musicals. Durant el festival, tocaran grups com la banda punk rock basc Kaotiko, el cantautor i poeta Marwan o les raperes barcelonines de Tribade. L’adaptabilitat de l’esdeveniment a les edats i gustos dels assistents fan que el cartell estigui compost per cantants molt diversos.

Un espai per a la música local

El programa de ràdio de música local de RadioRubí, RubiSound, tornarà a tancar la temporada aprofitant el RRandom. En aquesta ocasió, celebrarà que Ràdio Rubí fa 40 anys que emet en antena amb els grups: la señoora de GonzálezChe Sudaka i Pep’s Show Boys.

L’ocell lira, un animal amb diversitat de sons

La imatge gràfica del RRandom està protagonitzada aquest any per l’ocell lira, "una espècie exòtica originària d’Austràlia que té l’habilitar d’imitar qualsevol so i melodia, des del cant dels ocells fins a una càmera de fotos o una motoserra", afirmen.

Aquest animal serà la carta de presentació del festival perquè "simbolitza la diversitat de sonoritats que reuneix l’esdeveniment musical i la capacitat que té de fer volar el públic a diversos llocs a través dels sentits", afegeixen.

Notícies relacionades

L’ocell lira vol convertir-se en un element emblemàtic d’aquesta edició del RRandom, present en tots els seus elements comunicatius. La seva imatge il·lustra la nova web del festival i els diferents perfils que té a les xarxes socials.

Més notícies de Rubía l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Ajuntaments