DIVULGACIÓ I CULTURA

Prop de cinquanta activitats conformen el programa Efecte E a Rubí

Els tallers 'El poder dels pares' i 'Apadrinem #RubíCity' seran les grans novetats de la nova edició

planetario-mmuc

planetario-mmuc

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les famílies de Rubí podran disfrutar aquest trimestre de prop de 50 activitats dins del programa Efecte E, organitzat per l’ajuntament. Aquesta iniciativa inclou des de narracions de contes fins a activitats musicals o teatrals, passant per propostes relacionades amb l’àmbit de la ciència, la salut o el coaching, entre d’altres.

La programació d’aquest trimestre presenta com a novetats els tallers ‘El poder dels pares’ i ‘Apadrinem #RubíCity’.El primer està organitzat pelServei d’Educació de l’ajuntament i consta de quatre sessions de coaching en el qual pares i mares de nens i joves de totes les edats podran aprendre i intercanviar experiències sobre consciència, autogestió i autonomia emocional.

Quant al taller ‘Apadrinem #RubíCity’, impulsat pelCentre de Recursos Pedagògics, consisteix en un joc de geolocalització amb telèfon mòbil que es farà els dies 7, 14, 15 i 28 de juny.

Activitats per a tothom

La programació de l’Efecte E per a aquest trimestre es completa amb una llarga llista de propostes distribuïdes en diversos espais de la ciutat. La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler serà un dels centres neuràlgics d’aquesta iniciativa, amb les activitats ‘Hora del conte’ i ‘Story time’ (‘Hora del conte’ en anglès); els tallers ‘Els DinoCrocs Hocus & Lotus ensenyen anglès als infants’, ‘Nascuts per llegir’ i ‘NarrArt’, o les projeccions de cine familiar, entre d’altres.

Notícies relacionades

El Celler, el Museu Municipal Castell (MMUC) i el Teatre Municipal La Sala, per la seva banda, acolliran diferents activitats culturals i divulgatives. El programa Efecte E també contempla diverses propostes a càrrec del’Escola Municipal de Música Pere Burés, com ara tallers per a nens sobre diversos estils musicals o un concert de l’Orquestra Diversitat.

Més notícies de Rubí en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Ajuntaments