DRETS HUMANS

Rubí presenta el projecte del Pla de Drets Humans de Catalunya

El president de l'Institut de Drets Humans (IDHC), David Bondia, ha presentat a Rubí una iniciativa que recull propostes per crear un pla comú per a Catalunya

acto-mestre-mart-tauler

acto-mestre-mart-tauler

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Divendres passat 12 d’abril, va tenir lloc la presentació a Rubí d’una iniciativa que impulsa el debat i la discussió al voltant dels Drets Humans a tot el territori català. El Síndic de Greuges de Catalunya il’Institut de Drets Humans  de Catalunya (IDHC) van presentar aquest projecte amb l’objectiu de redactar un Pla de Drets Humans a Catalunya.

Per tirar endavant aquesta proposta, s’estan impulsant una sèrie d’activitats i trobades anomenades àgores que volen donar a conèixer l’estat dels Drets Humans a Catalunya i recollir propostes per a la redacció del pla. Rubí es va afegir al projecte a través de l’oficina de la Síndica de Greuges localMilagros Calleja.

Una trentena de persones va assistir a la cita que va tenir lloc a la biblioteca Mestre Martí Tauler i que va comptar amb la presència del president de l’Institut de Drets Humans a Catalunya, David Bondia.

La impremta rubinenca

Des de l’ajuntament van explicar que, amb aquesta activitat, "es vol fomentar la implicació de la ciutadania de Rubí" a la redacció del pla. “D’una banda, és important donar a conèixer i debatre al voltant dels drets humans, i de l’altra banda crec que Rubí és una ciutat que té molt a aportar en aquest debat”, va afegir Calleja.

Notícies relacionades

A partir d’aquesta presentació, la intenció és que des de l’oficina de la síndica local es coordinin les possibles àgores de debat que sorgeixin a la ciutat.

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA