LA NIT DE L'ESPORT LOCAL

Rubí reconeix els èxits de 50 esportistes de la ciutat amb el premi Rubeo d'Or

Diversos clubs i atletes professionals i de base del municipi van rebre la distinció en la recuperada Nit de l'Esport, celebrada divendres passat

image

image

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Teatre Municipal La Sala va acollir divendres passat la Nit de l’Esport de Rubí, una gala que la ciutat ha recuperat després de 13 anys i que ha servit una vegada més per reconèixer els èxits aconseguits pels esportistes de la ciutat durant la temporada passada.

En total, uns 50 esportistes –alguns a títol individual i altres com a integrants d’un equip– van ser distingits amb el Rubeo d’Or, el guardó amb què es reconeix el seu paper en les diferents competicions disputades el curs 2017-2018.

Ana María Martínez, alcaldessa de Rubí, explicava durant la seva intervenció que “Rubí és la seva gent”, un concepte que es visualitza de diverses maneres, entre les quals, l’esport. Per això, la primera edil va reconèixer sentir una gran satisfacció al veure “com centenars de persones de totes les edats omplen les instal·lacions esportives” cada setmana.

Durant el seu discurs, l’alcaldessa també va voler posar de relleu “l’esforç que fan molts pares i mares per facilitar la pràctica esportiva dels seus fills i filles” que, de vegades, es veia recompensat amb èxits com la recuperada Nit de l’Esport.

Premis a l’esport de base

En la categoria d’equips es va premiar la CE Olímpic Can Fatjó –que aquest any celebra el seu 50è aniversari–, el CF Joventut 25 de setembre, la UE Rubí, l’Atlètic Rubí, el CEB Sant Jordi, els Maristes Rubí, el Club Esportiu Horitzó 1994, la Unió Petanca Les Torres-Rubí, el Club Petanca Vallès i el GAER.

A títol individual van rebre el Rubeo d’Or Irene Miras (Gimnàs Seül); Sílvia Vois, Unai Flores, Miriam Granell, Joan Ramon Bélchi i Thais Martínez (Taekwondo Balmes); Xavier Orellana i Marc Inan (Club Boxa Rubí); Aleix Lobato (arquers Rubí); Iu Escolà (Centri Excursionista Rubí) i Nuria Salvador i Elida Torosa (CE Rubí Futbol Sala).

Completen la llista de guardonats David de Requesens, Elena Ruiz, Ariadna Ruiz i Paula Rutgers (Club Natació Rubí), Andrea Sehuk, Judit Pareja i Erik Alfaro (Hoquei Club Rubí Cent Patins) i Pol Cordero, Kilian Miras, Marc López, Violeta Vilches, Gerard Merino, Jan Badia, Francisco Aragón i Ignasi Melo (Unió Atlètica Rubí).

Talent rubinenc

Alhora, també van rebre un reconeixement diversos esportistes professionals de la ciutat que actualment militen fora del municipi. És el cas de Clàudia Aguado (Club Patinatge Artístic Ripollet), Aida Esteve (FC Barcelona), Xantal Giné (Reial Club Polo), Bea Ortiz (Club Natació Sabadell) i Víctor Sánchez (RCD Espanyol).

També es va distingir el Real Betis Balompié, un club “molt estimat a la ciutat”, com va anunciar el presentador de la gala, el periodista esportiu Bernat Soler, amb un reconeixement especial per la seva implicació en la celebració dels 50 anys de l’Olímpic.

Notícies relacionades

Finalment, també es va voler reconèixer la tasca de Dora Sosa, tècnica del servei d’Esports durant molts anys i actualment jubilada, i del periodista local Sisco Lara, així com la implicació de José Antonio Montoya per la seva promoció de l’esport base.

Més notícies de Rubí en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA