EMPRENEDORS

Rubí va ajudar a posar en marxa 26 empreses durant el 2017

L'Oficina de Serveis a l'Empresa va col·laborar en la generació de 35 llocs de treball

captura-de-pantalla-2018-05-08-a-las-93634

captura-de-pantalla-2018-05-08-a-las-93634

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Servei de Creació d'Empreses del'Oficina de Serveis a l'Empresa (OSE) de Rubí va ajudar a posar en marxa26 noves empreses al municipi durant el 2017, va generar 35 nous llocs de treball i va invertir al territori la suma de 357.000 euros.

Per fer-ho, l'OSE va acompanyar les persones emprenedores durant tot el procés de creació empresarial, des de la definició de la idea i la planificació del projecte fins a la realització final.

A més, va oferir fins a 312 hores d'assessorament empresarial a un total de 143 projectesi va donar als nous empresaris informació útil per a la creació de la seva empresa i orientació específica sobre els serveis que l'Ajuntament posa al seu abast, així com assessorament sobre els tràmits financers.

Aquesta ajuda ha donat lloc a la finalització d'un total de 10 plans d'empresa i a la posada en marxa de 26 empreses, 19 de les quals s'han donat d'alta a través del Punt d'Atenció a l'Emprenedor (PAE), un servei que facilita la construcció de l'empresa i que ofereix la possibilitat de tramitar les gestions de manera telemàtica.  

A més, el Servei de Creació d'Empreses va supervisar també 10 processos de negociació de cessió d'empreses, en el marc del projecte «Reempresa», una iniciativa que es desenvolupa a les comarques de Barcelona amb la col·laboració de diversos consistoris del territori i l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona.

Notícies relacionades

Els usuaris d'aquests serveis han valorat el suport a l'emprenedoria amb una nota mitjana de 4,8 sobre 5. Una molt bona puntuació que, segons el regidor de l'àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Rafael Güeto, els «fa estar molt orgullosos», ja que «al final, la creació de llocs de treball, que els nostres veïns i veïnes tinguin feina estable i de qualitat, ésl'objectiu últim de l'àrea de Desenvolupament Econòmic de la ciutat».

Més notícies de Rubí a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA.