Anar al contingut

EL 2 DE GENER

Rubí limitarà l'aparcament a l'Escardívol per l'arribada dels Reis Mags

Les limitacions entraran en vigor de manera escalonada per minimitzar les molèsties

La Policia Local ja ha començat a distribuir avisos entre els vehicles estacionats

El Periódico

La zona de lEscardívol, a Rubí.

La zona de lEscardívol, a Rubí. / periodico

A partir del dimarts 2 de gener, l'aparcament quedarà restringit a la zona de l'Escardívol, a Rubí, a causa del muntatge de les infraestructures necessàries per a l'arribada dels Reis Mags. Les limitacions entraran en vigor de manera escalonada amb l'objectiu de minimitzar les molèsties entre les persones usuàries.

A la zona més pròxima a l'edifici de l'Escardívol, no es permetrà l'entrada de nous vehicles des de les 6 h del 2 de gener. L'endemà, l'estacionament quedarà totalment prohibit en aquest sector.

A la meitat de prop dea la rotonda, no es podrà accedir des de les 6 h del 4 de gener. A la mateixa hora del dia 5, no podrà quedar cap vehicle estacionat.

Detecció de cotxes abandonats o avariats

A la zona taronja, es podrà aparcar en les condicions habituals -per un període màxim de 90 minuts i especificant l'hora d'arribada en un lloc visible- fins a les 12 h del 5 de gener.

El fet que es contempli un marge de 24 hores entre la restricció d'entrada de vehicles i la prohibició total de l'aparcament té com a objectiu facilitar a la Policia Local la detecció de cotxes abandonats, avariats o sostrets, així com disposar de temps suficient per localitzar i avisar els titulars i, d'aquesta manera, evitar denúncies per infracció i retirades de vehicles amb grua.

Durant aquests dies previs a l'entrada en vigor de les restriccions, la Policia Local està col·locant senyalització i avisos als vehicles.

Més notícies de Rubí a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA   

0 Comentaris
cargando