Els busos de Rubí tindran wifi a partir d'ara

A més d'internet, els autobusos urbans també estaran equipats amb un sistema de càmeres de control d'accidents

rubi

rubi

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

RubíBus, l'empresa que gestiona el servei d'autobús urbà de la cuitat catalana, ha instal·lat nova tecnologia a la seva flota de vehicles. D'una banda, ha integrat wifi gratuït en tots els busos i, de l'altra, els ha equipat amb un sistema de càmeres de control d'accidents.

Pel que fa al wifi, gràcies a la incorporació d'aquest sistema, els usuaris del transport públic podran connectar-se a internet de manera gratuïta durant tot el trajecte des dels seus dispositius electrònics. Només cal habilitar el wifi en l'apartat de configuració del terminal i seleccionar RubíBus quan el dispositiu localitzi les xarxes disponibles.

Des de fa uns dies, els autobusos urbans també estan equipats amb un sistema de càmeres de control d'accidents, que permet registrar les imatges i les dades de conducció abans i després d'un accident o de qualsevol altra situació crítica.

Gravació automàtica

La gravació es realitza de manera automàtica gràcies a les dades i variacions de moviment detectades per l'acceleròmetre de tres eixos. El conductor de l'autobús també pot accionar de forma manual, a través d'un comandament especial, la gravació de qualsevol esdeveniment que consideri rellevant.

Notícies relacionades

Gràcies a aquest sistema, en cas d'accident es pot reconstruir la dinàmica exacta dels fets, com si es tractés d'una caixa negra. Aquest mecanisme suposa una mesura de protecció per als conductors, que podran utilitzar davant qualsevol circumstància compromesa.

Més notícies de Rubí