Díaz ataca Podem per tombar la seva reforma dels subsidis

Díaz ataca Podem per tombar la seva reforma dels subsidis

EFE

1
Es llegeix en minuts
Ana Cabanillas

Yolanda Díaz va carregar contra Podem per tombar la seva reforma dels subsidis als aturats de més de 52 anys. La vicepresidenta segona del Govern va situar els morats al mateix nivell que el PP i Vox i els va acusar de "votar amb l’extrema dreta".

Notícies relacionades

Així es va pronunciar ahir a la tarda, després que el partit confirmés el no que finalment va fer decaure el decret. "Han votat amb l’extrema dreta", va criticar la líder de Sumar. "Han votat no al dret de lactància, a l’increment de subsidi d’atur, que els que tinguin menys de 45 anys no tinguin subsidi, no en una definitiva a una millora substancial de la protecció del subsidi d’atur", va continuar en una entrevista a Onda Cero abans que es fessin públics els resultats de les votacions.

Díaz, no obstant, va admetre que el rebuig entrava dins del previsible, tot i que Podem no el va traslladar fins a punt de començar la votació: "A les 14.35 hores d’avui, ens han comunicat que votaven no". "No em sorprèn, sobretot perquè des de divendres passat que els oferim el mateix que als altres, que és convertir aquest decret en projecte de llei. Els hem ofert que presentessin esmenes, i per això és incomprensible". Va considerar que és "una grandíssima irresponsabilitat".