On Catalunya

Agafa pa i suca

Pesos i menjar per a gossos, per Òscar Broc

S’ha convertit en la dieta estrella a TikTok per guanyar múscul. Els addictes al gimnàs ara mengen snacks i pinso per a gossos

Pesos i menjar per a gossos, per Òscar Broc
1
Es llegeix en minuts
Òscar Broc

Es fan dir ‘gym bros’. Són tros d’homes que reafirmen la seva masculinitat a les sales de pesos del seu gimnàs favorit.. Exhibeixen la seva musculatura a TikTok: bíceps que semblen pilotes medicinals, pectorals a punt d’esclatar, abdominals que ratllarien un diamant. Són torres humanes plenes de testosterona i van sempre amb un mòbil a la mà. Perill. 

En aquesta carrera cap a la vigorèxia tiktokaire, l’obsessió per inflar múscul ha fet que alguns ‘gym bros’ emprenguin un camí culinari tan aberrant com perillós. Resulta que un ‘tiktoker’ ha descobert que el menjar per a gossos conté una quantitat colossal de proteïnes, l’element estrella per guanyar múscul. I alguns no han dubtat a creuar el llindar que separa l’humà del cànid. En altres paraules: han inclòs el menjar per a gossos a la seva dieta.  

@adrianherrerocoach #pegar un vídeo de @mau.stetikz ¿quantes calories té cada macronutrient? #gimnàs #fitnes #macronutrients #calories #pesos #musculs so original - adrianherrerocoach

Notícies relacionades

He vist addictes al gimnàs ingerir òrgans crusd’animals o entregar-se a dietes prehistòriques, però mai hauria dit que veuríem individus fotent-se una llauna de Royal Canin entre pit i esquena com a complement proteic. Estem parlant d’una potinga que, encara que pot ser consumida per humans, inclou entre els seus ingredients trossos de pulmó i mamelles, elements poc amistosos amb el nostre tracte digestiu. I millor no parlar de bacteris i altres enemics de la salut.  

Bufet caní

Les xarxes han convertit l’estupidesa humana en un espectacle de llum i de color. Sense TikTok, segurament no tindríem addictes al gimnàs sopant boles de Dog Chow. Només ens queda esperar el que és inevitable, que en aquesta Barcelona tan atenta a les tendències, algú obri el primer restaurant ‘brunch’ per a ‘gym bros’, amb un bufet lliure de menjar per a gossos en tots els formats: snacks, pinso, pasta humida, barretes dentals i premis. Uau.