On Catalunya

Agafa pa i suca

¡Gingebre, papi, gingebre!, per Òscar Broc

Rosalía ha fet pujar les accions del gingebre fins a l’estratosfera. Ha confessat a ‘Vogue’ que sempre en porta una arrel al bolso

¡Gingebre, papi, gingebre!, per Òscar Broc
1
Es llegeix en minuts
Òscar Broc

M’assabento, a través del portal Hule y Mantel, que Rosalía, en una entrevista per a ‘Vogue’, ha fet pujar les accions del gingebre fins a l’estratosfera. Ja ho va fer amb les truites del meravellós bar El Pollo del Raval, que va recomanar a Twitter, fet que va disgustar la seva clientela habitual. Tornant al que parlàvem: resulta que Rosalía sempre porta al bolso una arrel de gingebre. No es fia que els tes de bosseta portin gingebre de veritat (ben jugat) i es talla porcions de l’arrel que duu per assegurar-se que no l’enganyen.  

Notícies relacionades

Intento pensar en alguna força més influent al món de la música i, al meu cap, poques figures poden competir amb la diva catalana. ¿Quants adolescents portaran arrels de gingebre a sobre després de la confessió de la seva ídol? Estic convençut que molts. I ho celebro, perquè, des que vaig posar el gingebre a la meva vida, la meva salut ha millorat notablement. M’agrada consumir-lo en forma de diadalets. Els vaig descobrir a The Juice House (Parlament, 12) fa anys i, cada vegada que arriba la temporada de refredats, recorro als seus efectes miraculosos allà on els trobo. De fet, el meu actual proveïdor és una botigueta de menjar saludable que es diu Bebo (Francesc Macià, 5). Em declaro «gingebrista», com Rosalía, ¿què passa? 

Healthy Rosalía

El cert és que el gremi de nutricionistes deu estar content amb tot aquest assumpte. Mentre Ibai Llanos fa públic el seu amor per les xocolatines ultraprocessades, Rosalía aposta per un dels aliments més saludables que hi ha. ¿Què hauria passat si, en lloc d’una arrel de gingebre, Rosalía portés un paquet de Donettes nevats al bolso? Els justiciers gastronòmics de Twitter encara es mosseguen les ungles pensant en una altra oportunitat perduda per penjar-se més medalles. ¡Tra, tra!