On Catalunya

GURMETITZATS

'Love is in the bread', llevat i imaginació

El forner Daniel Jordà i el divulgador Òscar Gómez firmen aquest llibre, que reinventa el pa

zentauroepp36694599 onbarcelona foto del libro love is in the bread161228134507

zentauroepp36694599 onbarcelona foto del libro love is in the bread161228134507

1
Es llegeix en minuts
Pau Arenós
Pau Arenós

Coordinador del canal Cata Mayor

Especialista en gastronomia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La indñustria editorial és la sostenidora de les tendències: els llibres apuntalen les insinuacions. Fa uns anys van esgrunar el pa, després es van tornar verds amb els sucs. Atenció: és el torn del vi natural. Aviat ens ofegarem en efluvis de sidra. Per això m’atrau el volum que firmen el forner Daniel Jordà i el divulgador Òscar Gómez (Starbase); no respon a la  moda, sinó al gust, i la passió:  'Love is in the bread'. Segueix la filosofia de Dani i el seu obrador, Panes Creativos, o dit d’una altra manera: llevat + imaginació. Pans de yuzu, remolatxa, cacauet, sègol, ¡de síndria! (a la foto). Si estàs fart de la panificadora del Lidl, fes un pas endavant. 

Temes:

Gurmetitzats