On Catalunya
GURMETITZATS
Ànec a la premsa
Via Veneto fa mig segle que serveix un plat inspirat en les aus de la Tour d'Argent

fcasals35860193 onbarcelona prensa161010170909
El 19 d’abril del 2017, Via Veneto celebrarà 50 anys com a restaurant imprescindible. Taula predilecta del poder i de les jaquetes a mida, però també dels gurmets descamisats
Josep Monje hi va entrar com a ajudant de cambrer i avui n’és el propietari juntament amb el seu fill –i motor– Pere.
Des de fa mig segle serveixen l’ànec a la premsa, inspirat en les llegendàries aus de la Tour d’Argent.
Davant el client, els Monje trinxen els aneguets (barreja de mulard i collverd), reposats en cambra i cuits al forn pel xef Sergio Humada.
La carcasa pasa por la prensa de plata y el jugo resultante lo mezclan con la grasa que el ánade dejó en la cocción.
Notícies relacionadesLa carcassa passa per la premsa de plata i el suc resultant el barregen amb el greix que l’ànec va deixar en la cocció.
Menjar-se'l és entendre Via Veneto.
- EL PROTAGONISTA DEL CLÀSSIC Lamine Yamal, el fenomen que desborda les precaucions: independitzat, xofer del club i una amistat amb Morad
- L’escola d’hostaleria deixarà de fer classes a partir de l’estiu
- Al Centre "De premi": el bar de Sabadell aclamat per les seves patates braves
- Successos Tres detinguts per atracar un banc a Camarles
- La nova vida de Lamine Yamal
- Al peu de Collserola La Fiscalia investiga la instal·lació de barracons en un parc protegit de Sarrià
- Successos Detingut un conductor borratxo per circular 15 km contra direcció a Olot
- Futbol El Barça es proclama campió de Lliga F i segueix amb pas ferm cap al pòquer de títols
- Entrevista Javier Burón: «Necessitem un 30% de vivenda pública que costi un 30% menys que la de lliure mercat»
- Nou pontificat Lleó XIV alerta d’una «tercera guerra mundial per parts» i demana un alto el foc «immediat» a Gaza i Ucraïna