On Catalunya

CONCURS

El millor croissant d'Espanya

cruasan

cruasan

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio

La Pastisseria Canal de Barcelona ha guanyat el concurs Millor Croissant Artesà de Mantega d'Espanya 2016 que s'ha celebrat aquest dimarts a l'escola de pastisseria del Gremi de Barcelona, organitzador del campionat. La peça realitzada per Toni Vera s'ha imposat a les 41 creacions que s'han presentat.

¿Què és el que han tingut en compte els membres del jurat per elegir el millor croissant? El gust (40 punts), alveolat (15), fullat (15), color (10), format (10) i acabat (10).

Notícies relacionades

Pastisseria Canal succeeix en el palmarès Vallflorida Xocolaters (en el jurat hi havia el seu responsable, Lluís Costa, guanyador de l'edició de l'any passat), Oriol Balaguer (2014), Ochiai (2013), Sweet by Abraham Balaguer (2012), Turull (2011) i Hofmann (2010), entre altres.

Pastisseria Canal, que té establiments als carrers de Muntaner, 566, i Calvet, 15, de Barcelona, va ser fundada el 1970, i des d'aleshores ha barrejat innovació i tradició. Elabora pastisseria clàssica i moderna i ofereix servei de càtering.

Temes:

Gurmet