On Catalunya
CONCURS
El millor croissant d'Espanya

cruasan
La Pastisseria Canal de Barcelona ha guanyat el concurs Millor Croissant Artesà de Mantega d'Espanya 2016 que s'ha celebrat aquest dimarts a l'escola de pastisseria del Gremi de Barcelona, organitzador del campionat. La peça realitzada per Toni Vera s'ha imposat a les 41 creacions que s'han presentat.
¿Què és el que han tingut en compte els membres del jurat per elegir el millor croissant? El gust (40 punts), alveolat (15), fullat (15), color (10), format (10) i acabat (10).
Notícies relacionadesPastisseria Canal succeeix en el palmarès Vallflorida Xocolaters (en el jurat hi havia el seu responsable, Lluís Costa, guanyador de l'edició de l'any passat), Oriol Balaguer (2014), Ochiai (2013), Sweet by Abraham Balaguer (2012), Turull (2011) i Hofmann (2010), entre altres.
Pastisseria Canal, que té establiments als carrers de Muntaner, 566, i Calvet, 15, de Barcelona, va ser fundada el 1970, i des d'aleshores ha barrejat innovació i tradició. Elabora pastisseria clàssica i moderna i ofereix servei de càtering.
- TURISME DENTAL Alerta sobre la nova moda de viatjar al Marroc a la recerca del somriure perfecte: «És una temeritat»
- Successos Mor un menor de dos anys en quedar-se tancat dins d'un cotxe a Valls
- Ocupació pública El Govern aprova aquest dimarts la pujada salarial del 0,5 % pendent per als funcionaris, segons CCOO i UGT
- Rellotge biològic masculí La ciència confirma que l’edat del pare és clau en el desenvolupament del fetus i la salut del nadó
- 14. Fernández Borbalán i un CEO corporatiu lideraran el nou CTA remodelat al gust del Reial Madrid i els clubs
- La UE debatrà de nou l’oficialitat del català el 18 de juliol
- Joan Carles I es reivindica amb unes memòries després de cinc anys d’‘autoexili’
- La consellera de Salut, en contra d’ampliar el Prat
- Els convocants afirmen que tres de cada quatre jutges i fiscals secunden l’aturada
- Escassa incidència i normalitat a Catalunya