On Catalunya
LA RECEPTA
Llenguado amb crema de pernil
Llenguado amb crema de pernil_MEDIA_1
Jesús Pérez és el propietari de la parada Peix Fresc Jesús i Leonor, al mercat de les Tres Torres (Vergós, 2). Per fer aquest plat es va inspirar en dues receptes: el llenguado amb salsa d'ametlles i el lluç amb pernil. Recomana comprar llenguados grans perquè els filets tinguin més carn.
INGREDIENTS (2 persones)
2 llenguados
1 ceba
200 grams d'espatlla ibèrica
Nata líquida per cuinar
Oli
Mantega
PREPARACIÓ
Notícies relacionadesTalleu la ceba i la paleta ibèrica en trossos petits. Ajunteu els dos ingredients amb una mica d'oli d'oliva i passeu-los per una trituradora. En una cassola, escalfeu la barreja, que ha de ser espessa. Quan estigui daurada, afegiu-hi dues ampolletes de nata líquida, removeu-ho i mantingueu-ho a foc lent fins que arrenqui el bull. Al mateix temps, unteu una safata de forn amb mantega i fiqueu-hi els filets del llenguado al damunt. Escalfeu-ho al forn durant 10 minuts a 180 graus. Afegiu-hi la crema de pernil per sobre i espereu un parell de minuts. Retireu-ho del forn i ja estarà a punt per servir.
PRESENTACIÓ
Se serveix sense acompanyament. Amb una mica de pa per sucar a la salsa. S'hi poden afegir espècies. Aquest plat es pot preparar amb peixos més econòmics com ara lluç o bruixa.
- Situació de vulnerabilitat L’ajuda de 115 euros al mes que ja pots demanar a la Seguretat Social
- Tècniques delictives Avís de la Policia Nacional quan arribis a casa: «Si els veus, no toquis res»
- Les pluges a Catalunya deixen els pantans per sobre del 18%
- "No em deixava treballar i controlava tots els tiquets"
- El somni olímpic frustrat pel franquisme
- Convulsió en el Govern espanyol "No era necessari"
- Convulsió en el Govern espanyol Feijóo acusa Sánchez de voler "colar un canvi de règim"
- Els socis li retreuen la falta de propostes després de tenir en suspens el país
- Falta de proves Sánchez es queda i promet treballar per la "regeneració"
- La recepta d’Albiach "Quan deixi la política el meu ego ho portarà genial"