On Catalunya
la ESQUINA obre Al centre
Jove, de mercat, diferent
Jove, de mercat, diferent_MEDIA_1
La Esquina fa honor al seu nom, en un local a la confluència dels carrers Bergara i Pelai. I en poques setmanes, consagrat per diversos blogs gastronòmics, la seva cuina de mercat, amb ingredients de temporada i elaboracions artesanals (envinagrats, fumats, pastissos...), ha seduït una clientela jove i cosmopolita, com el seu xef, el londinenc Alan Stewart. Un dels seus reclams, a més de la seva amplitud horària (és un kitchen & coffee), són els menús Combi en dies laborables, amb tres plats.
Temes:
- El PSC voreja la victòria i Puigdemont reforça l’avantatge sobre Aragonès
- Els jesuïtes sabien des de 1968 que Lluís Tó era un "depredador sexual"
- Un bosc amb 2.000 arbres enterrarà residus perillosos
- Carles Puigdemont: "Avui estem molt més preparats per aguantar un embat amb l’Estat"
- Els mercats de Barcelona treuen a subhasta les parades tancades
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- Una cullerada de mel al dia: així canviarà el teu cos si la prens
- Eficaç i natural L’ingredient barat i present a qualsevol cuina per deixar els miralls lluents
- Remeis El truc casolà per dir adeu a les arrugues al front