On Catalunya
caPSa per a nostàlgics
Xocolata, pa, oli i sal
Xocolata, pa, oli i sal_MEDIA_1
Aquesta és una proposta per als nostàlgics. Christian Escribà s'ha aliat amb el forner Josep Pascual i amb els experts en oli Carles Tejedor i Gionni Pruneti per oferir una capsa que recorda aquella infantesa de xocolata, pa, oli i sal. El lot inclou la xocolata negra que elabora el pastisser, el pa de Pascual, l'oli d'oliva verge extra arbequina seleccionat per Tejedor i Pruneti, i a més una flor de sal d'espuma de mar d'excepcional qualitat que s'elabora de manera tradicional a Fuerteventura.
Temes:
- ChatGPT La IA aposta per aquest barri de Barcelona per viure: "On tradició i modernitat es troben"
- Previsió meteorològica El Nadal arribarà amb pluges, nevades i molt fred a Catalunya: aquestes són les previsions per a les pròximes setmanes
- La duresa d’una malaltia El pitjor moment en la vida de Jordi Cruyff
- L’Hospitalet Illa i Quirós firmen el soterrament de la Granvia
- Per indemnitzacions Les velles patates Corominas de Badalona deixen un deute de 200.000 euros al final de la seva liquidació
- Lloc recomanat El petit poble de Tarragona que 'National Geographic' considera "una obra d'art"
- Has treballat menys de 25 anys? Així és com pots aconseguir les cotitzacions gratuïtes de la Seguretat Social
- Envelliment i salut mental: acceptar-se, empoderar-se, créixer
- Tecnologia i psicologia Un de cada vuit adolescents recorre a la IA en moments de malestar emocional
- El Barça fregeix l’Olympiacos amb defensa i 13 triples
