On Catalunya

XEF DE LA CHAMPIONS

Jacas, 'estrella' del Camp Nou

Jacas, estrella del Camp Nou_MEDIA_1

Jacas, estrella del Camp Nou_MEDIA_1

1
Es llegeix en minuts

Jordi Jacas (una estrella Michelin pel Molí de l'Escala) s'encarrega del càtering de la sala vip del Camp Nou en els partits de la Lliga de Campions, un espai privat que està ambientat amb música i futbolins. El cuiner ha dissenyat aperitius i platets de cuina catalana amb un toc internacional -donat el perfil dels comensals- però sempre creatiu.

Notícies relacionades

Entre les creacions que serveix al temple blaugrana hi figuren les llaunes de marisc escabetxat, el pernil tallat per professionals, els rove-

llons amb tripa de bacallà i botifarra negra, les mandonguilles, el bistec tàrtar i les hamburgueses amb foie. Els convidats poden picar abans i durant el partit. I quan falta poc per arribar al final, l'equip del xef comença a servir bocins dolços.