On Catalunya

Quatre bars molt exclusius al passeig de Gràcia on prendre un cafè a un preu assequible

Santa Eulàlia

3
Es llegeix en minuts

El passeig de Gràcia és l’avinguda del luxe de Barcelona però també ofereix encants a l’abast de qualsevol butxaca. Pel preu d’un cafè es pot entrar en un monument modernista de primera divisió o en un dels temples de l’alta costura a Catalunya.

Els més llaminers poden acudir a aquests bars mig amagats per fer un esmorzar dolç, berenar o fer el vermut. Una cita romàntica, un retrobament amb amics o un ‘stop’ durant una jornada de gestions pel centre de la ciutat; qualsevol excusa és bona per buscar taula en aquests quatre racons selectes.

The Bistrot Santa Eulàlia

Les aparences enganyen i no hi ha més bona dita per al bar que s’amaga darrere de la botiga Santa Eulàlia. Un passeig entre els articles de luxe d’aquest establiment amb més de 180 anys d’història a Barcelona permeten arribar a un espai de degustació ubicat al primer pis. Ofereixen diferents propostes que van des de l’exclusivitat d’una copa de xampany, fins a una proposta més mundana com un cafè sol. 

The Bistrot Santa Eulàlia et permet disfrutar d’una selecció d’esmorzars, dinars i fins i tot un cafè en un entorn acollidor, obert a una terrassa enjardinada on relaxar-se i sentir-se com a Pretty Woman.

Faborit, el bar de la Casa Amatller 

El bar Faborit es troba dins de l’edifici modernista Casa Amatller, de Josep Puig i Cadafalch i limítrof amb la gaudiniana Casa Batlló. Aquesta cafeteria suma la seva privilegiada ubicació a una bona oferta de cafès, sucs, amanides i sobretot una espectacular xocolata desfeta, que s’exhibeix amb fondues a la barra. Els preus, gens desorbitats tenint en compte la seva localització. I el cacau és de la marca Amatller precisament, cosa que completa les visites a l’edifici.

Un espai agradable que es reparteix entre un saló interior amb taules petites i compartides i una bonica terrassa a l’interior d’illa, que es converteix en un petit oasi en ple centre urbà. També hi ha una botiga encaixada entre les taules, on es pot comprar alguna de les temptacions dolces d’Amatller. Un local amb encant i un clima agradable capaç de seduir i aportar pau malgrat la massificació turística del Quadrat d’Or modernista.

Cafè de la Pedrera

Si passejant et trobes davant la imponent façana de la Pedrera i et ve de gust prendre alguna cosa, pots accedir directament al bar de la Pedrera sense haver de pagar l’entrada al monument. Tant al seu interior com a l’agradable terrassa a peu de carrer, és una altra bona opció per degustar el passeig de Gràcia sense arruinar-se.

El Cafè de la Pedrera és un restaurant tipus bistrot, ubicat a l’antiga Pensió Hispanoamericana, que va obrir les portes ja fa més de 100 anys. Aquesta petita joia et convida a admirar les formes i ondulacions típiques de l’arquitectura de Gaudí, plasmades per exemple al sostre del local. Gràcies a uns amplis finestrals, podràs observar la frenètica vida de la cosmopolita Barcelona. 

El bar de Casa Seat

Notícies relacionades

Un espai dedicat a explorar el futur de la innovació, la mobilitat, la tecnologia i el disseny. Així es presenta Casa Seat que, amb una ubicació privilegiada en l’encreuament de Diagonal amb passeig de Gràcia, va obrir les portes el 2020. Ja sigui perquè estàs passejant pel cor de Barcelona o perquè acabes de disfrutar d’una jornada cultural a la Casa Seat, el restaurant de la planta baixa és una magnífica opció.

A més de poder prendre alguna cosa en còmodes butaques i una barra de disseny, ara disposa d’una molt agradable terrassa als Jardinets de Gràcia amb nova oferta de vermuts i tapes. Podràs disfrutar d’unes agradables vistes de l’epicentre de Barcelona, com també assaborir un cafè o dinar a preu assequible.