On Catalunya

No gasteu

Barcos centenaris, festivals i altres plans gratuïts a Barcelona

El Pride!, l’Ameba Parkfest i el trofeu Puig Vela Clàssica, entre el més destacat de la setmana

Barcos centenaris, festivals i altres plans gratuïts a Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Música per acomiadar un mes d’arc de Sant Martí

Després d’un mes de celebracions, l’orgull barceloní tanca amb el macroesdeveniment Pride!:  fins dissabte, concerts, xous, ‘drag’ i més. Algunes recomanacions: les actuacions de Vicco i Loreen divendres 14 i les de Julieta, María Escarmiento i Paulina Rubio el dia 15. A l’avinguda de Maria Cristina.


Vent en popa a tota vela

Aquest cap de setmana els mars de Barcelona viatjaran en el temps. Torna el prestigiós trofeu Puig Vela Clàssica amb la seva 16a edició en regates en què participen barcos clàssics i d’època, amb dècades d’història. A més, fins dissabte 15 es podran visitar embarcacions centenàries als molls de la ciutat.


Mercats ambulants, ‘dj’ i electrònica al Raval

Notícies relacionades

Aquest cap de setmana torna la festa major del Raval, una de les més famoses als estius de la ciutat. Sí o sí, passa’t pel flea market, edició especial festa major, diumenge a la plaça Blanquerna, amb ‘dj set’ de 17 a 23 hores. I no et perdis l’Ameba Parkfest, festival d’electrònica que divendres i dissabte ocuparà la plaça de Terenci Moix.


Grades obertes amb cine per reflexionar

El Canòdrom (Concepción Arenal, 165) obre les grades a través d’un cinefòrum gratuït. A partir de les 20.30 hores, cada divendres de juliol, una projecció d’una pel·lícula que faci reflexionar sobre la identitat, la família i la nostra situació al món. Aquest divendres, ‘Petite Maman’; el que ve, ‘Belle’, i el dia 28, ‘Parasite’. 

Temes:

Barcelona Gratis