On Catalunya

AGENDA ON

Què podem fer aquesta setmana a Barcelona: del concert de The Weeknd al cine a l’aire lliure de Montjuïc

Apunta a l’agenda: l’estrella del pop-R&B arriba a la ciutat i queden sessions de cine a l’aire lliure al Castell de Montjuïc

Què podem fer aquesta setmana a Barcelona: del concert de The Weeknd al cine a l’aire lliure de Montjuïc

Brian Ziff

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

S’acosta The Weeknd 

S’acosta The Weeknd L’estrella del pop-R&B arriba a Barcelona en un moment delicat de la seva carrera: tot just acabada la seva decebedora sèrie ‘The idol’. Però que aquest error no ens faci oblidar la seva col·lecció d’encerts musicals (‘Blinding lights’ i molts, molts més). Dijous, dia 20, a l’Estadi Olímpic Lluís Companys.


Homenatge a una visionària

Homenatge a una visionàriaS’acaba d’inaugurar al MACBA ‘Nancy Holt / Dins Fora’, la retrospectiva més gran dedicada a Europa fins ara a Holt, artista multidisciplinari que va pontificar al terreny del ‘land art’. La mostra inclou cine, vídeo, foto, escultura, instal·lacions i documentació de projectes. 


Altres sons possibles 

Altres sons possibles En la seva ja dissetena edició, el festival GONG continua apostant per les noves sonoritats, els instruments innovadors i l’experimentació més espiritual. Aquest any, un dels plats forts és Maria Arnal amb el seu alter ego MA (foto). Dissabte, dia 15, i diumenge, dia 16, a les coves de Montserrat de Collbató.


‘Al descubierto’ a l’aire lliure

Notícies relacionades

‘Al descubierto’ a l’aire lliurePocs millors plans per dilluns, dia 17, que el programa dobli proposat per Sala Montjuïc. A les 20.45 h, concert de l’Alba Armengou Sextet. I a les 22.00 h, projecció (en VOSE) d’‘Al descubierto’ (foto), la pel·lícula de Maria Schrader sobre la investigació periodística dels abusos de Weinstein. 


Un FesNits de luxe 

Un FesNits de luxe Del 18 al 23 de juliol, el Festival Nits de cinema oriental de Vic presentarà 36 llargs i 10 curts d’una desena de països asiàtics. Entre els ganxos, la penúltima pel·lícula de Jackie Chan (‘Ride on’) i un celebrat drama sud-coreà sobre salut mental (‘Next Sohee’, a la foto).