On Catalunya

No gastis

Festival d’humor, còmics gratis i altres plans amb els quals no cal gastar res a Barcelona

La Llama Festa i el dia del còmic gratis, entre les activitats gratuïtes més destacades de la setmana

barcelona/Fanjold.jpg

barcelona/Fanjold.jpg / Emilio Morenatti

1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Nou festival d’humor de La Llama

La Llama (Villarroel, 34), botiga especialitzada en humor, organitza La Llama Festa, un festival (o, més aviat, «minifestival», com l’han definit ells mateixos) amb xerrades, presentacions, monòlegs, ‘open mic’, música i molts altres plans gratis. Sens dubte, el pla «deficitari» (segons els seus organitzadors) més divertit de la setmana.


Canvia les discoteques pels museus

Noranta museus i equipaments culturals obriran fins a la matinada amb la nova edició de la Nit dels Museus. Aquest dissabte, de set de la tarda a una de la matinada, exposicions obertes, tallers sota la llum de la lluna i festes, concerts i molta música, com el bolo de l’artista Ikram Bouloum al Macba.


Omple les teves prestatgeries amb còmics regalats

Notícies relacionades

Aquest dissabte, Barcelona s’omplirà de cues, perquè torna el Dia del Còmic Gratis. És tal com sona: tres botigues de còmics, Norma Comics (passeig de Sant Joan, 9), Antifaz (Gran de Gràcia, 239) i Universal (ronda de Sant Pau, 62), estaran regalant còmics des de primera hora fins a esgotar-ne les existències. Corre, que volaran. 


Bon temps és sinònim de música de carrer

El maig és sinònim de música a l’aire lliure. Aprofitant el bon temps, diversos equipaments acolliran concerts. Com els cicles Enderrock 30 anys, Sonora i ClotildeFest, que ompliran de música gratis el Palau Robert (passeig de Gràcia, 107). O els concerts de platja de les Festes de Maig de Badalona, al seu passeig marítim.