On Catalunya

bates de cua i tapes

¿On pots anar a celebrar la Feria de Abril a Barcelona?

Del Fòrum al Razz. Aquí tens totes les festes d’aquesta setmana en què marcar-te unes sevillanes i beure rebujito

¿On pots anar a celebrar la Feria de Abril a Barcelona?

Álvaro Monge

1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Ð Mentre Catalunya s’omple de flors per Sant Jordi, Andalusia es vesteix amb vestits de flamenca i desenes de llums per la Feria de Abril. Un any més, la Federació d’Entitats Culturals Andaluses a Catalunya organitza una nova edició de la seva fira que, amb més de 50 anys d’experiència a l’esquena, ja són una institució cultural a la capital. 

Serà del 21 d’abril a l’1 de maig, al Parc del Fòrum, i comptarà amb desenes de paradetes amb espectacles culturals –des de flamenc fins a ‘drag’– i gastronomia –tant tapes com brasa i menjar internacional–. Se li suma, per descomptat, un altre clàssic: les atraccions, que, entre autos de xoc, nòries i casetes de tir, superaran el centenar. Tot, per descomptat, adobat amb música per ballar fins ben entrada la nit. 

Notícies relacionades

Però aquest macroesdeveniment no és l’única oportunitat per viure la Feria de Abril a Barcelona. El dia 22, a partir de les 12.00 h, a la plaça de toros Monumental (Gran Via, 749) se celebra l’edició Feria de Abril de Monumental kids (fins a les 15.00 h) i de Monumental club (fins a les 23.00 h). Gastronomia, tallers, xous, DJs i, en resum, moltíssima música.

També Razzmatazz serà envaït per Andalusia. El dia 26 d’abril celebra El Dirty, la sessió dels dimecres, edició especial Feria de Abril, que promet moltíssima festa.