On Catalunya

AGENDA ON

¿Què es pot fer aquesta setmana a Barcelona?: del concert de Dani al Comic Barcelona

Apunta-t’ho en l’agenda: el concert de Dani a La Demoscópica i un saló del còmic com els d’abans, entre els millors plans de la setmana

¿Què es pot fer aquesta setmana a Barcelona?: del concert de Dani al Comic Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Jeanette del segle XXI

Jeanette del segle XXIEl cartell de La Demoscópica, esdeveniment gratuït de la revista ‘MondoSonoro’, té com a estrella Dani (foto), una espècie de Jeanette variant segle XXI amb gran segon disc sota el braç. També hi actuaran la rapera Elane i la banda techno-rumba Habla de Mí en Presente. Divendres, 19.30 h, sala Wolf.


Un saló com els d’abans

El Comic Barcelona recupera els convidats internacionals en una edició en la qual destaquen, d’altra banda, exposicions d’artistes nacionals com Daniel Torres (en la imatge, el cartell) o el cineasta Álex de la Iglesia, en la seva faceta gràfica. Del 31 de març al 2 d’abril a Fira Barcelona Montjuïc


Jaume Plensa, en petit format 

Jaume Plensa, en petit format La Pedrera estrena divendres ‘Jaume Plensa. Poesia del silenci’, retrospectiva filada entorn de la relació de l’escultor amb la poesia i centrada en peces de petit format dels noranta. Les obres s’instal·laran a la sala d’exposicions, però també a terrats, golfes o patis interiors.


Tàndem colorista

Notícies relacionades

Tàndem coloristaSegueix a la Filmoteca l’essencial cicle dedicat a Powell i Pressburger, tàndem conegut pel seu cine exuberant i colorista. Aquests pròxims dies es podran veure ‘Narciso negro’ o títols firmats només per Powell com ‘El fotógrafo del pánico’ i ‘Corazones en fuga’ (foto), amb una jove Helen Mirren.


Colors de la vida

Colors de la vidaComencen ja a quedar pocs dies (només fins al 10 d’abril) per disfrutar de ‘Colors del món’, exposició de CosmoCaixa que permet descobrir o recordar la diversitat cromàtica del planeta a través de fotos de ‘National Geographic’. Es recomana fer ús de les visites guiades per no perdre-se’n cap detall.