On Catalunya

EL SEMÀFOR

El Mundo Today | «Vaig anar a una discoteca de dia però al sortir fora em vaig desanimar perquè ja era de nit»

L’actualitat del demà de Barcelona

El Mundo Today | «Vaig anar a una discoteca de dia però al sortir fora em vaig desanimar perquè ja era de nit»
1
Es llegeix en minuts

Presentar ‘Zona Franca’

No ho recomano. Has de treballar fins molt tard, desplaçar-te fins molt lluny i aguantar moltes crítiques de tuitaires enfadats. Encara no he presentat cap dels programes; de fet, ni tan sols m’ho han ofert i ningú de l’equip sap qui soc, però ja estic completament fart d’aquest treball. Prefereixo una cosa més tranquil·la, sense la pressió del directe i sense tanta exposició social.

Discoteca de dia

Està bastant bé. La gent és maca, la música és guai i m’ho vaig passar de meravella. L’únic problema és que tu entres de dia i, quan te n’adones, surts per la porta i ja és de nit, i això fa venir una davallada, perquè veus que el dia s’ha acabat i, per tant, la festa també. Tornar a casa i haver d’anar a dormir amb la foscor és molt incòmode. No ho repetiré.

Posar-se dues sabates esquerres

Va néixer com un error per les presses, però des que em poso dues sabates esquerres la meva vida ha millorat moltíssim. Les corbes cap a l’esquerra les agafo rapidíssim, les corbes cap a la dreta, com que vaig amb més precaució, les agafo amb moltíssima seguretat. Sempre porto sabates de diferents colors, així vaig més modern. Excepte el dolor que em provoca als dits del peu dret, tot és meravellós.

Rubén

La paraula ignomínia es queda curta amb aquest personatge. Aquesta setmana em va dir que m’enviaria un arxiu per ‘e-mail’, però llavors em va enviar l’‘e-mail’ i no hi havia cap fitxer adjunt. Quan li vaig escriure per dir-li que no hi havia cap arxiu, el Rubén, amb tot el seu morro, em va dir que se li havia oblidat, que el perdonés i que me l’enviaria de seguida. Poques persones he conegut amb tanta cara dura en la meva vida.