On Catalunya

No gasteu

Descobreix els millors plans gratis d’aquesta setmana a Barcelona

El cicle de música de carrer ‘Sons de ciutat’ i l’exposició del fotoperiodista Jordi Borràs, entre els més destacats

Descobreix els millors plans gratis d’aquesta setmana a Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Música pels carrers per combatre el fred

Torna ‘Sons de ciutat’ amb la seva edició primaveral. Des d’aquest dissabte, dia 4, fins al 25 de març, concerts en petit format cada dissabte. Hi haurà jazz, rock, urbà, clàssic i fins i tot electrònica en espais com la plaça de la Virreina, els mercats del Clot i Sant Antoni, el Camp Nou i Santa Maria del Mar.


Una aventura multisensorial en tres plantes

Experiències sensorials, art multiplataforma i disseny intel·ligent s’uneixen a ‘Superfície absoluta’, la primera exposició de l’any de Casa Seat (passeig de Gràcia, 109) i que explora la superfície de diversos materials i les seves múltiples possibilitats. A través d’un itinerari que travessa tres plantes, podràs jugar amb els seus dissenys multisensorials.


Els músics més joves de Barcelona

Notícies relacionades

Concerts amb la generació Z com a protagonista. Així és el circuit Música Z, que en la seva segona edició omplirà nou escenaris de la ciutat amb tota mena de música, des de rock i flamenc fins a clàssica. Avui, el duo de veu i piano Yelen Montero i Oriana Kemelmajer al Centre Cívic Pere Pruna (Ganduxer, 130). I més concerts fins al març.


Radiografia de l’extrema dreta europea

Radiografia de l’extrema dreta europeaEls rehabilitats jardins del Palau Robert (passeig de Gràcia, 107) acullen ‘Tots els colors del negre’, una exposició del fotoperiodista Jordi Borràs centrada en l’extrema dreta a Europa, amb fotografies acompanyades per textos que aprofundeixen en els eixos identitaris dels diferents moviments. Fins al 26 de febrer.