On Catalunya

No gasteu

Descobreix els millors plans gratis a Barcelona per a aquesta setmana

El Barcelona Festival de Nadal o les projeccions de ‘Pippi Långstrump’, entre els plans més destacats

Descobreix els millors plans gratis a Barcelona per a aquesta setmana

Martí Fradera

1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Últim dia del festival nadalenc

El Barcelona Festival de Nadal proposa espectacles gratuïts per la ciutat. Per exemple, ‘La torre de Nadal’, a la plaça de Catalunya, funció d’òpera i circ creada i produïda pel Liceu i l’ajuntament, o ‘Solstici’, a la plaça de la Universitat, una instal·lació digital que interpreta el solstici d’hivern. Avui, divendres 30, últim dia.


Pippi Långstrump, feminisme per a nenes

Pippi Långstrump és considerada una de les primeres icones feministes infantils del segle XX, especialment pel seu caràcter rebel, fort i empoderador per a les nenes. Per això, el CCCB (Montalegre, 5) la rescata aquest Nadal amb projeccions gratuïtes de diversos episodis de la seva sèrie. Fins al 5 de gener.


L’art que no va veure la llum per la dictadura

Notícies relacionades

Durant el Franquisme la cultura estava limitada per la censura. Qualsevol mostra d’art s’arriscava a ser silenciada o a veure’n la distribució limitada. I precisament, l’exposició ‘Un altre final. LA RESTA. Art i antifranquisme’ pretén recollir algunes de les obres afectades per aquesta política. Al Born CCM (plaça Comercial, 12).


Comença l’any jugant al Trivial en família

Juga al Trivial als museus de Barcelona. Sí, torna el cicle Museum Quiz Familiar, en el qual cada família ha d’explorar els equipaments culturals i respondre preguntes sobre les seves exposicions. La pròxima sessió serà dimecres, 4 de gener, Museu Marítim de Barcelona (avinguda de les Drassanes, 1). I sí, hi ha premi al guanyador.