On Catalunya

Nou ‘hot spot’ de la nit barcelonina

El bar on Piqué va enganyar Shakira

La Traviesa va ser lloc de trobada entre l’exjugador blaugrana i la seva amant

El bar on Piqué va enganyar Shakira
1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Gerard Piqué i Shakira no deixen de ser notícia. Ja sigui per no pagar a Hisenda, per la seva ruptura, per cançons amb indirectes, per les banyes, per deixar el Barça, pel que sigui... La qüestió és que els dos membres de la famosa exparella sempre acaben convertint-se en ‘trending topic’.

No és estrany, per tant, que un dels ‘hot spots’ del moment estigui íntimament relacionat amb la seva ruptura. És La Traviesa (Tuset, 28), un bar de còctels de la zona alta de Barcelona que, des que les notícies de la infidelitat de Piqué es van fer públiques, no ha deixat de rebre visites.

Elegants sofàs

Segons anunciaven les mamarazzis Laura Fa i Lorena Vázquez, aquest és el bar on treballava l’amant del ja exjugador blaugrana. Prou motiu per provocar una allau de visitants guiats pel morbo com el flautista d’Hamelín, buscant qui sap si trobar-se la parelleta fent ullets en un dels elegants sofàs que decoren els racons d’aquest establiment.

Notícies relacionades

Ara, gràcies al seu ambient íntim, tot i que elegant, que intenta buscar un dinamisme jove i fins i tot picant que s’allunyi d’altres llocs més sobris, s’ha convertit en un lloc de referència per a les primeres cites de Tinder

I és que, «¿quin millor lloc per fer-se un primer petó que al bar on Piqué es veia amb la seva amant?», pensaran molts. La recargolada d’història d’amor s’escriu sola.