On Catalunya

No gasteu

Quatre activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona

Mercat ambulant de plantes i art ‘influencer’, entre el més destacat de la setmana

Quatre activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona
1
Es llegeix en minuts

Al verd, l’amor s’hi perd

Aquest cap de setmana et deixaran plantat (i t’encantarà). Torna el mercat ambulant efímer de Maison Bouture (Santa Teresa, 6), un bosc urbà al centre de Barcelona que omple el local amb gangues vegetals per treure el ‘plantfluencer’ que portes dins a preu de cost. Serà aquest dissabte, de 10 a 20 h, i diumenge, d’11 a 19 h.


Els ‘influencers’ del modernisme

Els mestres modernistes Ramon Casas, Santiago Rusiñol o Manuel Hugué tenen més en comú amb un ‘influencer’ del que sembla: viatjar era imprescindible per a la seva trajectòria artística. La Parés (Petritxol, 5) recull les creacions que van parir després de viatjar. Algunes, exposades al públic per primera vegada.


¿Ets un addicte al mòbil?

Notícies relacionades

«Tot el que no és immediat és nul». Aquest aforisme resumeix la nostra societat actual, addicta a les notificacions. Que si whatsaps, ‘stories’, ‘tiktoks’ o el que sigui, tot es regeix per l’ara o mai. L’artista Pep Duran ho explora a la galeria RocioSantaCruz (Gran Via de les Corts Catalanes, 627). Fins al dia 29.


El piano, la BSO del teu cap de setmana

Hi ha plans que són música per a les teves orelles. Com el d’avui, divendres, a Casa Seat (passeig de Gràcia, 109), una entrevista en directe al pianista Marco Mezquida. ¿Que no estàs a temps d’agafar-ne entrades? El cicle continua el dia 29 amb el concert d’Eudald Buch, que reinterpretarà els clàssics de Bach