On Catalunya

No gastis

3 activitats gratuïtes a Barcelona que no et pots perdre

Veure algunes pel·lis del festival Pantalla Barcelona, assistir a un concert de carilló o crear el teu propi robot a Nau Bostik, entre les millors propostes d'aquesta setmana

zentauroepp46779166 gratis191004123316

zentauroepp46779166 gratis191004123316

1
Es llegeix en minuts
Eva Melús

Si encara no tens clar què faràs aquest cap de setmana, et suggerim tres activitats que no et costaran ni un cèntim. ¡Pren nota!

Llargs i curts al Pantalla Barcelona

Llargs i curts al Pantalla BarcelonaEl festival Pantalla Barcelona passejarà nou llargmetratges i vuit curts oriünds per set centres cívics de la ciutat fins al 13 d’octubre. Divendres, dia 4, a les 18.30 hores, podràs veure el curt ‘Ferides’, de Joan Paüls, i ‘Entre dos aguas’, d’Isaki Lacuesta, al Centre Cívic Casa Groga (avinguda del Jordà, 27). El programa inclou joies com, per exemple, ‘Viaje al cuarto de una madre,’' ‘Petra’ i ‘Cerca de tu casa’. 


Concert de carilló al Palau de la Generalitat

Notícies relacionades

Concert de carilló al Palau de la GeneralitatEl Palau de la Generalitat acull diumenge, dia 6, a les 12.00 hores, el concert de clausura dels actes de celebració dels 25 anys de la Confraria de Campaners i Carillonistes de Catalunya amb un concert de carilló que repassarà peces com 'Sant Martí del Canigó' i 'Les cloches de Notre-Dame'. 


Ciència i tecnologia a Nau Bostik

Ciència i tecnologia a Nau BostikLa fàbrica de creació Nau Bostik (Ferran Turné, 1-11) acull durant tot aquest cap de setmana la Maker Faire Barcelona, un esdeveniment de caràcter cientificotecnològic amb tallers en els quals t’ensenyen a construir el teu propi robot i a crear música programant, projecten documentals, donen ponències i munten un 'speak corner' amb molt nivell.

Temes:

Gratis