On Catalunya

L'HUMOR DEL MUNDO TODAY

«El camp de l'Espanyol ja és el millor lloc per fer 'cruising' a Barcelona"

Selecció de les ressenyes que Barcelona rep d'internet

estadio-espanyol

estadio-espanyol / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
El Mundo Today

La Chocita de la Risa

"Vaig riure més que mai"

★★★★★

Vaig anar creient que em trobaria amb el típic monòleg en el qual s’ironitza amb situacions comunes o en el qual es fa broma sobre temes tabús, però em vaig trobar amb un local que t’entrega marihuana perquè riguis del que tu vulguis amb total llibertat. Els primers 10 minuts són molt incòmodes, però després no pots deixar de riure. La marihuana continua sent la millor humorista del món.

ROBERTO PELÁEZ


L’RCDE Stadium

"Ideal per a 'cruising' perquè no hi ha ningú"

★★★★

Descampat als afores amb bona gespa i molt tranquil. Hi ha grades al voltant però sempre són buides així que hi ha molta privacitat. S’hi pot anar tant entre setmana com dissabtes i diumenges. L’única pega és que les dutxes estan tancades i no es poden utilitzar.

MIGUELÓN PUERTAS


La Torre Eiffel

"Espectacular"

★★★★★

Has de col·locar-te en un punt alt i orientar-te bé en direcció nord, però si coincideix que el dia és clar, podràs arribar a intuir una mica d’aquesta magnífica torre als teus prismàtics. Sense esperar cues ni aguantar francesos. Amb l’objectiu apropiat, a Barcelona pots disfrutar dels millors monuments del món.

ANALÍA PERALES


Parc d’atraccions Tibidabo

"Funciona molt bé"

★★★

Em trobava assegut a la platja quan, de sobte, una força d’atracció molt poderosa em va començar a arrossegar cap al Tibidabo. Els meus peus es van elevar diversos metres de terra i per molt que m’intentés resistir, l’atracció d’aquest parc resultava infranquejable. Vaig acabar arribant fins a dalt de tot de la muntanya i vaig estar orbitant al seu voltant durant hores, fins que el parc d’atraccions va tancar i vaig poder tornar a casa.

AMBROSIO CARVAJAL


Seminari gratuït

"Ambulància"

Notícies relacionades

(Traducció automàtica) Jo molt descontenta amb ambulàncies de Barcelona. Des de la meva arrivada a aquest ciutat jo volent anar en una perquè mouen ràpid i fan soroll. Però quanda jo puja a una ells em dormen per la qual cosa jo no pot disfrutar d’experiència. Conductor em diu jo perd molta sang, però no han volgut anar a recollir-la. Molt poc professionalitat.  

BRENDA WALSH

Temes:

Humor