VPN

Assabenta’t de com veure continguts estrangers a Netflix

Surfshark permet veure continguts de Netflix de qualsevol país

Assabenta’t de com veure continguts estrangers a Netflix
4
Es llegeix en minuts

Sense cap dubte, Netflix és el proveïdor de vídeo més popular. Amb gairebé 140 milions d’usuaris, saps perfectament que no estàs prenent una decisió equivocada al registrar-te en aquesta plataforma. No obstant, pot ser que et decebi molt tenir accés a una de les edicions de Netflix específiques per a cada país. Això es deu al fet que cada país té un catàleg de títols diferent. La pregunta ara és... ¿podem veure tots els catàlegs? ¡Per descomptat que sí! A continuació, veurem com fer-ho.

Si has estat considerant la possibilitat d’instal·lar una VPN a Espanya, és presumiblement perquè has llegit com de fàcil és utilitzar-la amb Netflix, i la nostra exclusiva guia de VPN per a Netflix pot ajudar-te a trobar el servei adequat per a tu. 

Si vols assegurar-te de tenir accés als teus programes i pel·lícules favorites mentre planeges unes vacances o un viatge de negocis, o si a més, vols tenir accés a contingut que no està disponible al teu país, descarrega una VPN per veure Netflix i així poder obtenir cada vegada més beneficis de la teva subscripció de ‘streaming’. 

¿Vols saber-ne més sobre com una VPN t’ajudarà? ¡Continua llegint!

Com utilitzar una VPN per a Netflix 

Com bé saps, la VPN és una eina que t’ajuda a «estar» en una altra nació. Per tant, no importa on el proveïdor de VPN de Netflix tingui un servidor, la programació en aquest lloc web estarà disponible. 

En realitat, els servidors VPN de Netflix serveixen com a mitjancers entre el dispositiu i el lloc web. Estan enllaçant amb la plataforma per a nosaltres. 

Si utilitzes una xarxa privada virtual, faràs que el teu portàtil, telèfon, tauleta, i fins i tot la teva consola de jocs o transmissor de TV sembli que ets en un país totalment diferent d’on realment estàs. Així que, si ets a Espanya, per exemple, una VPN t’ajuda a accedir a programes que només es poden trobar en catàlegs d’altres països com Alemanya, el Canadà o qualsevol altre lloc.

També és molt fàcil d’utilitzar. Si has instal·lat i transferit la teva VPN al dispositiu de streaming seleccionat, simplement escull un servidor al país on vols «aparèixer». Netflix llavors assumiria que ets en aquest país i transmetrà els programes i pel·lícules disponibles. 

¿Per què Netflix té limitacions geogràfiques?

L’explicació de per què els catàlegs de Netflix varien d’un país a l’altre és simple: els drets d’autor. Els estudis cinematogràfics tenen algunes llicències en diferents països, per la qual cosa és probable que una sèrie estigui disponible en un país però no en un altre. 

No és sorprenent que Amèrica tingui la millor biblioteca de Netflix. A causa que gran part del material original prové dels Estats Units, té sentit que hi hagi més programes disponibles. Una vegada més, això és perfecte si ets als EUA, però no tant si ets a Espanya. 

¿Per què necessito una VPN per a Netflix? 

En els últims anys, la forma com veiem la televisió ha canviat, i Netflix és una part important d’aquesta transició. Les plataformes de ‘streaming’ són ara més atractives que els vells programes de televisió, i l’accés a l’entreteniment estranger n’és l’aspecte més clar. Tots aquests avantatges eren inconcebibles fa 20 o fins i tot 10 anys. 

Però, tot i que Netflix i altres plataformes de ‘streaming’ són molt populars, hi ha una gran limitació. Si viatges a un altre país i veus el contingut d’aquest país que és diferent del país on ets, no podràs fer-ho. 

Per descomptat que hi ha opcions, per exemple, si el viatge no és tan llarg, pots descarregar el que has trobat si no està disponible al país al qual et dirigeixes. No obstant, ¿qui té temps per fer tantes descàrregues? 

És per això que la recerca d’una VPN per a Netflix és un tema mundial. Els usuaris poden veure informació d’una altra part del món gràcies a una VPN

En altres paraules, amb una VPN, aquells que viuen en altres països o desitgen transmetre programes i vídeos que no estan disponibles als seus llocs ho faran. És possible veure American Netflix a Espanya avui o des de qualsevol part del món. 

Com connectar-se a Netflix utilitzant una VPN 

Per connectar-se a Netflix amb una VPN, primer has de visitar el lloc web del proveïdor que desitges utilitzar i crear un compte d’usuari. 

Notícies relacionades

Has de tenir en compte que el proveïdor té servidors (en algunes situacions pot nomenar-los nodes) al país des del qual desitges accedir al servei. Per exemple, si vols veure tota la col·lecció que Netflix proporciona als EUA, necessites verificar si hi ha un servidor en aquesta regió. No importa quin estat o ciutat sigui, però ha de ser a la regió. 

Quan el teu compte sigui activat i actiu, pots utilitzar l’aplicació a tantes plataformes com vulguis.

Temes:

Netflix