AQUAFLIX

L'aigua per subscripció arriba a les llars espanyoles

Aquaflix llança un servei revolucionari: acosta l'osmosi a totes les cases, i garanteix una aigua de qualitat i amb un preu únic, gràcies a la seva tarifa plana mensual sense costos afegits

img 0606

img 0606

2
Es llegeix en minuts
L. B.

Vivim una nova normalitat en la qual el benestar a casa i la cura de la salut i del medi ambient s’han convertit en prioritaris. Com a resultat d’unir els dos aspectes primordials d’aquest singular 2020, ha nascut Aquaflix, el primer servei d’aigua per subscripció a casa. Aquest servei agafa un model de negoci tradicional en la premsa i cada vegada més comú als catàlegs de continguts televisius i audiovisuals per adaptar-lo a un sector com el de l’aigua.

Amb el seu pla de subscripció, Aquaflix acosta l’osmosi a totes les cases, garantint aigua de qualitat i a més amb un preu únic, gràcies a la seva tarifa plana (19,90 €). El resultat és un servei que aporta comoditat, estalvi i sostenibilitat.

Emergència climàtica

L’actual context de crisi climàtica ens obliga a replantejar molts costums estesos en el nostre dia a dia, a més d’urgir-nos la presa d’accions i transformacions immediates a nivell global.

En aquest marc sorgeix Aquaflix, destinat a reduir el consum d’envasos de plàstic com ampolles i garrafes. Amb Aquaflix, només és necessari obrir l’aixeta i disfrutar d’aigua il·limitada per beure, cuinar, rentar aliments, o preparar infusions o cafè. No obstant, tot i que el nombre de litres que es pot consumir mensualment és il·limitat, es pot tenir en compte que l’aigua és un recurs natural limitat.

Amb aquest petit canvi, cada família pot deixar de comprar de mitjana unes 720 ampolles de plàstic a l’any, un gest que significa un estalvi de 50 quilos de plàstic per persona a l’any.

Filtratge per osmosi

A través d’Aquaflix, l’aigua de l’aixeta se sotmet a un procés d’osmosi inversa, gràcies al qual l’aigua passa per una membrana semipermanent que elimina ions, molècules i partícules de l’aigua de l’aixeta. En conseqüència, l’aigua es lliura d’olors, sediments i impureses, tenint en compte que en algunes ciutats el sabor de l’aigua de l’aixeta és fort i pot ser desagradable.

Beneficis per a la salut

Notícies relacionades

El resultat del procés de filtratge d’Aquaflix és una aigua de baixa mineralització, especialment beneficiosa per al sistema renal. La baixa mineralització garanteix un correcte funcionament dels ronyons i està especialment indicada per a persones que tenen càlculs renals, hipertensió i problemes de l’aparell digestiu, com el restrenyiment, per exemple. A més, aquest tipus d’aigua està indicada en la preparació d’aliments infantils i biberons gràcies als seus beneficis i propietats per al desenvolupament dels més petits.

Gràcies a la subscripció d’Aquaflix per menys de 20 euros mensuals, i sense permanència, el servei de filtratge d’aigua per osmosi –que pot costar fins a 2.000 euros–, pot arribar a totes les llars espanyoles. Al tractar-se d’un servei de lloguer de màquines especialitzades en aquest servei, la instal·lació i el manteniment de l’equip són gratuïts, i a més inclou un servei tècnic per atendre les emergències que puguin sorgir.

Temes:

Aigua