24 de febrero de 2023
Olles de ferro fos lättHome
Aconsegueix amb El Periódico les olles de ferro fos lättHome. Recupera els sabors tradicionals amb aquestes olles ideals per als teus guisats, rostits, carns i brous. Un bàsic a la cuina si t’apassiona cuinar.
Característiques:
-Fabricades en ferro fos, no es deformen ni desgasten
-Interior esmaltat, el menjar no s'enganxa ni es crema
-Retenen la calor i milloren el sabor dels aliments
-Tapa amb efecte pluja: el seu tancament ajustat aconsegueix que s'evapori el suc dels aliments al cuinar i aquesta evaporació torna a caure en forma de gotes, cosa que maximitza el sabor
-Pom d'acer inoxidable
-Vàlides per a tot tipus de cuines (inducció, elèctrica, vitroceràmica, gas, forn), resisteixen temperatures de més de 400ºC
Olla blanca 34,99€ (PVP 70€)
-22 cm x 10,5 cm
-3,35 l capacitat
Olla verda menta 39,99€ (PVP 75€)
-23 cm x 11 cm
Notícies relacionades-4 l capacitat
Aconsegueix la cartilla que publicarem amb El Periódico cada dia i enganxa el cupó que trobaràs al llom del diari, des del 26 de febrer fins al 4 de març del 2023. Reserva el producte al teu quiosc.
- Tradicions amb encant El poble de Catalunya que té un pessebre vivent de més de 200 persones: dia, horari i entrades
- Catalunya aprova una nova llei per erradicar l’LGTBI-fòbia
- Platja El pacífic poble a només 15 minuts de Santa Coloma de Gramenet: espectacular
- Segona vida (25) / LUIS MILLA "Hisenda em va fer una inspecció quan me’n vaig anar del Barça al Madrid"
- L’H, centenari com a ciutat | els veïns "És una qüestió de resistència"
- IRTA-CRESA Macrooperació policial al laboratori investigat per pesta porcina: 40 agents i 12 hores previstes de registre
- Zona euro El BCE manté els tipus en el 2% davant el control de la inflació i la millora de l’economia
- A Sant Adrià Trobat un cadàver al mar a prop del Fòrum de Barcelona
- Despesa en recepta mèdica Paracetamol i omeprazol, els medicaments més consumits el 2024: 110 milions d’envasos venuts
- Estrena el 2026 Eduardo Casanova revela que té el VIH en un documental de Jordi Évole
