50% de descompte

Dies bojos Black Friday a EL PERIÓDICO

Dies bojos Black Friday a EL PERIÓDICO
1
Es llegeix en minuts

Més de 15 dies a meitat de preu. Aquesta és la proposta d’EL PERIÓDICO per al Black Friday d’aquest any. A partir del divendres 11 de novembre i fins al diumenge 27 de novembre, totes les tarifes de subscripció disponibles a través de la web del diari s’ofereixen amb un 50 per cent de descompte. 

A causa del caràcter extraordinari de la proposta, aquesta només es manté durant uns dies i el diari la fa només accessible a nous subscriptors. El Black Friday és una oportunitat única per conèixer els avantatges de subscriure’s a El Periódico.

El portal de subscripcions ofereix diverses modalitats per adaptar-se a les necessitats de cada lector. L’opció digital ofereix unatarifa exclusiva anual + 3 mesos gratis que et permetrà disfrutar de manera il·limitada de tots els continguts exclusius, accés a l’edició impresa i avantatges únics de la comunitat P+. Aquells que durant la setmana no poden llegir el diari amb tranquil·litat poden escollir la subscripció a l’edició impresa de cap de setmana i els més assidus disposen de la tarifa a l’edició impresa de dilluns a diumenge; totes aquestes opcions inclouen l’accés digital que els permet disfrutar igualment dels continguts web. A l’apartat tarifes de subscripcions d’EL PERIÓDICO es poden consultar tots els detalls de cadascuna de les ofertes.

 

Temes:

Black Friday