Vi i música, un binomi de luxe a la Terra Alta

Muestra de vinos durante la pasada edición de la Primavera DO Terra Alta

Muestra de vinos durante la pasada edición de la Primavera DO Terra Alta

2
Es llegeix en minuts
V. F.

La Denominació d’Origen Terra Alta es vesteix de festa per a la celebració de la segona edició de la Primavera DO Terra Alta, que arrenca aquest dijous per tota la comarca. Cinc dies, fins diumenge, per disfrutar de la cultura, el paisatge i els vins de la DO, amb una agenda d’actes per reivindicar no només la qualitat i el prestigi dels seus vins, sinó també la comarca com a destí enoturístic de primer nivell.

Per segon any consecutiu, la celebració de la Primavera DO Terra Alta té per objectiu principal ser un projecte inclusiu de comarca. I és per això que l’ambiciós programa es desenvoluparà en diferents localitats de la Terra Alta, per poder implicar un percentatge important dels seus habitants i empreses, des dels cellers fins a la restauració i l’hoteleria, passant per altres empreses de serveis de la comarca.

Concert intimista

Dijous se celebra una jornada tècnica d’enoturisme a Horta de Sant Joan, mentre que divendres arrenca el festival pròpiament dit amb un dels seus plats forts: el concert de Judit Neddermann, una actuació que serà l’avantsala del festival Cruïlla DO Terra Alta 2024. El concert tindrà lloc a l’exterior de l’Església del Poble Vell de Corbera a les 20.00 hores. Amb una proposta artística basada en arrels folklòriques, l’artista presentarà el seu últim disc en un concert intimista que els assistents podran disfrutar amb els vins de la DO Terra Alta i les imponents vistes durant la posta de sol.

El concert de Neddermann donarà pas a un altre dels actes més importants de la Primavera: el sopar de celebració del Concurs de Vins amb DO Terra Alta, que tindrà lloc a l’interior de l’Església del Poble Vell.

El cap de setmana del 20 i 21 d’abril, Batea es convertirà en l’epicentre de la Primavera, amb la celebració de la segona edició del Cruïlla DO Terra Alta i una nova edició de la Mostra de Vins DO Terra Alta. Així, al llarg de tot el dissabte 20, a la plaça Catalunya, els assistents a la Mostra de Vins podran disfrutar d’una àmplia gamma de propostes vinícoles que aniran des de les tradicionals garnatxes blanques fins als vins joves d’aquest any, passant pels vins premiats en l’edició del Concurs de Vins amb DO Terra Alta, que s’haurà celebrat la nit anterior.

Així mateix, els assistents podran maridar els vins de la denominació d’origen amb diferents propostes culturals d’artistes de les Terres de l’Ebre, així com amb una proposta gastronòmica de proximitat.

DO Cruïlla Terra Alta

Notícies relacionades

I una vegada finalitzada la mostra, arrencarà un dels esdeveniments més notables d’aquesta Primavera: la celebració de la segona edició del festival Cruïlla DO Terra Alta, que omplirà la comarca de música per a tots els públics, amb un cartell de luxe. Dissabte serà el torn per disfrutar de les actuacions d’Oques Grasses i Gertrudis.

Diumenge, igual que l’any passat, serà el dia per a tota la família, amb l’actuació del Pony Menut, la versió per als més petits del Pony Pisador, i el duet Figa Flawas. Un final de luxe per a cinc dies per esprémer tota l’essència de la Terra Alta.