Junts demana celebrar el debat de TV3 i Catalunya Ràdio a Perpinyà

Junts demana celebrar el debat de TV3 i Catalunya Ràdio a Perpinyà
1
Es llegeix en minuts
Carlota Camps
Carlota Camps

Redactora especialitzada en Parlament i política catalana

Especialista en política catalana

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Junts vol que el debat de TV3 i Catalunya Ràdio per a les eleccions catalanes se celebri a Perpinyà perquè hi pugui assistir Carles Puigdemont. Així ho planteja el cap de campanya dels postconvergents, Albert Batet, en una carta enviada als directors dels dos mitjans. En la missiva, Batet argumenta que el seu candidat ha de tenir dret a participar en el debat en "igualtat de condicions" i sense "dificultats tècniques que li impedeixin o dificultin la seva plena expressió".

Notícies relacionades

A l’espera de la resposta de la direcció de TV3, alguns dels altres candidats ja han rebutjat la proposta. El líder del PP a Catalunya, Alejandro Fernández, va afirmar que la campanya no pot ser "un reality show" sobre Puigdemont. El líder del PSC, Salvador Illa, va reiterar que participarà en els debats que se celebrin en territori català –per tant, rebutja que siguin fora de l’Estat– i amb la participació de la majoria de candidats.

En canvi, ERC ja ha deixat clar que per a ells no hi haurà cap problema, informa Quim Bertomeu. "Evidentment, debatrem allà on faci falta", va dir la portaveu del partit, Raquel Sans.