Congrés regional del PSOE

Sánchez enalteix el llegat de Fernández Vara i recolza Gallardo

El president del Govern reitera que continuen apostant per Extremadura

Sánchez enalteix el llegat de Fernández Vara i recolza Gallardo

EP

1
Es llegeix en minuts
A. Manzano Á. García Collado

El president del Govern i secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, va participar ahir a Mèrida (ciutat fetitxe per als socialistes) en el 14è Congrés del PSOE extremeny, el mateix escenari que va servir per ratificar Miguel Ángel Gallardo com a secretari general a la regió.

En la seva intervenció, Sánchez va estacar l’"enorme sort" i "gran fortuna" d’Extremadura a l’haver tingut un president de la Junta com Guillermo Fernández Vara, el llegat del qual va enaltir, i va transmetre "tot el suport" al seu successor al capdavant del partit. "Tens tot el suport de la comissió executiva federal per portar el PSOE on mereix i on volen els extremenys, que és al capdavant de la Junta", va assenyalar durant el seu discurs.

Notícies relacionades

Sánchez va donar l’enhorabona al també president de la Diputació de Badajoz i exalcalde de Villanueva de la Serena, una etapa en què el va conèixer sent ell diputat del Congrés i quan ja va veure clar que tenia "una visió per a Extremadura i un compromís ferm amb aquesta terra", la qual, va afegir, el partit i el Govern d’Espanya sempre "defensaran".

"Enhorabona perquè hi ha partit, hi ha equip, hi ha projecte i hi ha molts arguments per guanyar la Junta l’any 2027, així que a treballar per fer-ho possible en les pròximes eleccions autonòmiques", va remarcar.