Líder de Junts

Turull, intervingut amb èxit d’una insuficiència cardíaca

1
Es llegeix en minuts
Fidel Masreal
Fidel Masreal

Periodista

Especialista en política i salut mental

ver +

El secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Turull, va ser intervingut amb èxit a l’Hospital de Bellvitge de Barcelona després de patir una insuficiència cardíaca. Turull, de 57 anys, va tenir una indisposició i va ingressar al centre hospitalari, on se li va practicar un cateterisme. El partit va emetre un comunicat en el qual explica que la intervenció va ser exitosa i s’està recuperant.

Notícies relacionades

Turull participava en unes jornades de treball a la comarca del Baix Llobregat quan va tenir un infart, de manera que el van traslladar a aquest hospital, el més proper a la zona. Després de la intervenció, Turull es troba estable i "iniciant la recuperació", segons la nota informativa de la formació.

Turull és secretari general del partit independentista des del juny del 2022. La seva trajectòria política va estar vinculada primer a Convergència, posteriorment al PDECat, que va estar a punt de dirigir, i posteriorment a Junts. Ha passat per la política local –resideix a Parets del Vallès- i ha dirigit el grup parlamentari de Junts per Catalunya, entre altres comeses. Va ser condemnat pel procés i va passar més de tres anys a la presó.