Tornada

Valtònyc ja és a Mallorca

El raper mallorquí ha aterrat minuts després de les nou del matí a l’aeroport de Palma després de sis anys vivint a Brussel·les

1
Es llegeix en minuts

Josep Miquel Arenas, més conegut com a Valtònyc, ja està de tornada a Mallorca després d’aterrar aquest diumenge al matí a l’aeroport de Palma.

Després de sis anys vivint a Brussel·les (Bèlgica), el cantant ha sigut rebut per una comitiva formada entre els seus familiars i les persones més pròximes. També hi havia gran expectació entre els mitjans de comunicació. Així mateix, la cita més important serà a partir de les 11.00 a Sineu, ubicació que marca el centre de Mallorca i on es farà un acte d’homenatge a la Plaça es Fossar.

Una trentena de persones, entre les quals es trobaven els seus familiars i amics més pròxims, s’han concentrat a la sortida de l’aeroport per rebre’l en la seva tornada a l’illa.

A través de les seves xarxes socials, el raper va anunciar dissabte la seva tornada a l’illa després d’haver estat fora tants anys. «Tornar és sempre la millor part de l’aventura. Gràcies per haver-me acompanyat durant aquests 6 anys a l’exili i ara també en aquest primer trajecte de tornada a casa. Per tot el que hem lluitat, rigut, viscut i plorat».

Notícies relacionades

Dissabte a la nit va publicar un altre missatge després d’entrar a Catalunya.

Valtònyc, que havia sigut condemnat per les seves cançons amb delictes d’«enaltiment del terrorisme», «injúries a la corona» i «humiliació a les víctimes», torna després de la prescripció de la condemna imposada per part de l’Audiència Nacional. No obstant, serà jutjat de nou el 21 de novembre a Sevilla. El jutjat número 2 d’Estepa va obrir judici oral contra ell fa més de dos anys per un presumpte delicte de provocació per cometre un delicte d’atemptat, i també per amenaces agreujades, per haver animat a matar guàrdies civils durant un concert celebrat el 31 de març del 2018 a Marinaleda (Sevilla).