Afirma que és una política sense «essència»

L’atac masclista d’Alfonso Guerra a Yolanda Díaz: «Deu haver tingut temps entre una perruqueria i una altra»

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

 L’exvicepresident del Govern central Alfonso Guerra ha criticat a la vicepresidenta segona del Govern, Yolanda Díaz, la seva falta d’«essència» en política i ha ironitzat sobre les crítiques de Díaz a l’expresident del Govern Felipe González considerant que les deu haver fet entre «una perruqueria i una altra».

 En una entrevista aquest dijous a Antena 3, recollida per Europa Press, Guerra ha sigut preguntat per les declaracions de la líder de Sumar en les quals li retreia a l’expresident del Govern Felipe González falta de rigor polític i jurídic, davant la qual cosa Guerra ha ironitzat: «Deu haver tingut temps entre una perruqueria i una altra».

 La presentadora del programa, davant aquestes paraules de l’exvicepresident, li ha assenyalat que aquest comentari li faria «guanyar moltes crítiques» i Guerra ha respost: és «la veritat, dedica molt temps» a la perruqueria.

 Guerra ha retret a Díaz la seva falta d’«essència» en política. «És una dona que diu ‘soc en un tren, i ara estic conversant amb un fugat’, ¿d’acord? ¿I què més?», ha assenyalat amb sarcasme.

Notícies relacionades

 Al ser preguntat per la reunió que va mantenir Díaz amb l’expresident Carles Puigdemont, l’exdirigent socialista ho ha considerat una «infàmia». Creu que «aquest país s’ha tornat boig» si aquesta trobada pot tenir lloc «sense que passi res».

 «Qui representa el Govern d’una nació no pot anar-se’n a veure un senyor que és un pròfug, que ha mostrat una gran covardia i que està tot el dia treballant a Europa per al descrèdit de la democràcia», ha sentenciat Guerra.

Temes:

Yolanda Díaz