Junqueras i els Jordis portaran el seu empresonament a lONU

Junqueras i els Jordis portaran el seu empresonament a lONU

1
Es llegeix en minuts
Ángeles Vázquez
Ángeles Vázquez

Periodista

Especialista en Tribunals i Justícia

ver +

La Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Suprem ha decidit no prolongar la incertesa sobre el futur dels indults del procés i a l’hora de pronunciar-se sobre els primers que té sobre la taula ha decretat de nou la falta de legitimació dels recurrents per impugnar la mesura de gràcia.

Notícies relacionades

L’alt tribunal es pronuncia en aquest moment sobre els dels líders de les entitats sobiranistes Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, però si els recursos presentats contra els seus indults cauen per falta de legitimació dels recurrents aquesta decisió s’ha de traslladar a tots els interposats. La Secció Cinquena de la Sala Tercera ha declarat que ni el PP ni els diputats de Ciutadans poden impugnar aquesta decisió del Govern.

Els recursos contra els indults dels que eren presidents de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural, condemnats per desordres públics agreujats, després de la derogació de la sedició, han sigut els primers a tramitar-se, però la decisió adoptada per a ells es pot estendre a la resta d’impugnacions, al ser similars.