1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’alcalde Xavier García Albiol ha anunciat que Badalona tindrà l’arbre de Nadal il·luminat «més alt de l’estat espanyol», amb més de 40 metres d’altura i 15 de diàmetre, estarà format per 65.000 llums led i s’ubicarà a la plaça Josep Tarradellas, al barri del Gorg. Així ho ha anunciat aquest dissabte Albiol durant un acte organitzat pel PP de la demarcació de Bacelona per iniciar el curs polític.

Notícies relacionades

La previsió és que l’encesa es faci divendres 17 de novembre, ha avançat l’alcalde, que ha ressaltat que l’arbre badaloní superarà el que instal·la la gallega ciutat de Vigo, que té uns 35 metres. «Farem arribar aquest missatge a algú de l’altra punta d’Espanya», ha dit Albiol entre rialles, afirmant també: «A Badalona som els primers en moltes coses».

«Quan governes t’has de preocupar del dia a dia dels veïns, però també marcar terreny amb altres iniciatives», ha afegit Albiol, en el marc d’una taula rodona entre alcaldes i regidors de govern populars, celebrat aquest dissabte a Esplugues de Llobregat.