Casa Reial

La princesa Elionor es posa l’uniforme militar el segon dia a l’Acadèmia de Saragossa

La Zarzuela ha publicat una sèrie de fotografies de l’hereva el seu primer dia a l’Acadèmia de Saragossa amb roba de campanya

2
Es llegeix en minuts

La Casa del Rei ha distribuït aquest divendres les primeres imatges de la princesa Elionor a l’Acadèmia General Militar de Saragossa, on cursarà la primera etapa dels estudis corresponents a la seva formació militar que s’acabaran el juliol del 2024, amb el seu nomenament com a Dama Alferes Cadet.

A les imatges, corresponents al seu primer dia a l’Acadèmia, segons ha assenyalat la Zarzuela, la Princesa d’Astúries apareix uniformada, rebent el seu equip individual de combatent, començant la seva instrucció en l’Exèrcit de Terra i rebent les primeres classes teòriques de formació militar.

Elionor farà tres anys de formació castrense, que la prepararan, després del seu pas per les acadèmies de l’Exèrcit de Terra, l’Aire i l’Armada, per convertir-se en el futur, un cop sigui reina, en la capitana general de les Forces Armades, com dicta la Constitució. Durant aquest temps, passarà per l’Escola Naval de Marín (Pontevedra).

La Princesa d’Astúries va arribar aquest dijous 17 d’agost a l’Acadèmia Militar de Saragossa amb els Reis i la seva germana, la infanta Sofia.

El dia a dia

L’horari habitual dels alumnes de l’AGM és, a les 6.30 hores, el toc de diana. A continuació, l’esmorzar. Les classes comencen a les 7.45 hores, incloent formació teòrica i formació física. A partir de les 14.00 hores s’obre el menjador. Hi ha un sistema d’autoservei, amb un menú únic per a tothom, que consisteix en primer i segon plat i diverses postres per triar.

Notícies relacionades

A la tarda, els alumnes tenen activitats i hores d’estudi, i també disposen de temps lliure. El sopar comença a les 20.00 hores, hi ha control nocturn a les 22.30 hores i toc de silenci a les 23.00 hores, tot i que es pot estudiar de nit, bé sigui a les habitacions o a les aules.

Un cop han fet la jura de bandera, els alumnes poden sortir a la tarda de l’AGM, tot i que habitualment no ho fan ja que el programa acadèmic és intens i prioritari. Els caps de setmana també tenen un horari de sortides.

Temes:

Terra