Pròxims viatges

Joan Carles I assegura que tornarà «moltes vegades» a Galícia aquest estiu

Al Reial Club Nàutic de Sanxenxo, el rei emèrit va ser rebut per la tripulació del ‘Bribón’ entre crits de joia i aplaudiments, a més de sentir-se crits de ¡«benvingut, Joan Carles!» i «¡no se’n vagi!»

Joan Carles I assegura que tornarà «moltes vegades» a Galícia aquest estiu
1
Es llegeix en minuts

El rei emèrit, Joan Carles I, va assegurar que tornarà «moltes vegades» a Galícia aquest estiu i va assenyalar que està «molt content».

Així ho va dir aquest diumenge a la nit, a preguntes dels mitjans de comunicació, a les portes del Reial Club Nàutic de Sanxenxo (RCNS). En la mateixa jornada en la qual el ‘Bribón’ capitanejat per Joan Carles I va aconseguir la primera posició.

En el RCNS, Joan Carles I va ser rebut per la tripulació del ‘Bribón’ entre crits de joia i aplaudiments i es van sentir crits de «¡benvingut, Joan Carles!» i «¡no se’n vagi!».

Notícies relacionades

Al descendir del cotxe del seu amic Pedro Campos, el rei emèrit, vestit amb camisa blava, armilla i pantalons blau marí, recolzat en el seu bastó, es va fer una foto amb el seu equip de regates.

Aquestes van ser les seves primeres paraules des que dimecres va arribar a Galícia des d’Abu Dhabi, on viu des de l’any 2020. Així, el rei emèrit, durant la seva estada a Pontevedra, va disfrutar de la vela en un entrono tranquil.