Extremadura

Fernández Vara anuncia que es presenta a la investidura com a president de la Junta d’Extremadura

1
Es llegeix en minuts

El president de la Junta d’Extremadura en funcions, Guillermo Fernández Vara, ha anunciat aquest dimecres que es presentarà a la investidura a la presidència de l’Executiu regional, i ha demanat a la resta de partits que s’abstinguin i «deixin que governi la llista més votada».

En roda de premsa aquest dimecres a Mèrida, Fernández Vara ha assenyalat que aquest dimarts passat «van volar els ponts» entre el PP i Vox en la constitució de l’Assemblea d’Extremadura, per la qual cosa ha considerat que aquests partits «han fracassat en els seus intents d’acord», i ha reiterat que «permetin que governi la llista més votada».

Notícies relacionades

«Deixin que Extremadura pugui tenir un govern, deixin que pugui governar qui va guanyar les eleccions», ha reafirmat Guillermo Fernández Vara, que ha considerat que el PSOE va ser «la llista més votada» en les eleccions del 28M i «l’única opció de govern en aquests moments».

En la seva intervenció, el dirigent socialista ha mostrat la seva «sensació» que s’està utilitzant «Extremadura com a laboratori» per part de les direccions nacionals del PP i Vox, cosa que li «produeix una immensa preocupació», i per això ha reclamat que «deixin de jugar amb Extremadura».