DEBAT D’INVESTIDURA A MADRID

Ayuso segueix en campanya per a Feijóo i enalteix la debilitat de l’esquerra i de Vox

Ayuso segueix en campanya per a Feijóo i enalteix la debilitat de l’esquerra i de Vox
2
Es llegeix en minuts

El debat d’investidura de la pròxima presidenta de la Comunitat de Madrid ha sigut un acte més de campanya electoral. Isabel Díaz Ayuso ha repassat les mesures i projectes que vol posar en marxa la pròxima legislatura durant la seva intervenció, però no ha desaprofitat l’oportunitat per intentar que Madrid sigui una de les catapultes d’Alberto Núñez Feijóo cap a la Moncloa.

Díaz Ayuso ha utilitzat la primera part de la seva intervenció per enaltir el seu poder i el del PP a Madrid, assegurant que els ciutadans no han votat només per una qüestió econòmica sinó perquè han optat per «uns valors» i la «bravura» que representa el seu partit regional. Però ha apuntat que si aquest ha sigut el primer missatge del 28 de maig passat, el segon és «el rebuig massiu de les polítiques del Govern de Pedro Sánchez i els seus socis, a l’enginyeria social, a la degradació institucional i de l’Estat de dret, a la involució democràtica, a la destrucció de l’Espanya de la Transició, a la pèrdua del bon nom i la influència d’Espanya en el món». La presidenta ha reivindicat la força parlamentària del seu partit i ha assegurat que han sigut la «confrontació» i les polítiques del Govern de la nació i la seva associació amb els grups els que han «debilitat» l’«ultraesquerra en aquesta cambra».

Tendència imparable

Notícies relacionades

«Madrid és l’escullera de les Espanyes i aquí va començar la reconquista de la llibertat i de l’Espanya de tots. La tendència ja és imparable», ha apuntat Ayuso, en clara referència al que espera que passi el pròxim 23 de juliol. «La fragmentació i el debilitament d’Espanya en mans dels nacionalistes, la presència dels terroristes i els seus còmplices en les institucions, la impunitat d’agressors sexuals, delinqüents habituals i socis amb greus delictes no se suporta més».

A Vox, a més d’enviar-li missatges sobre els límits del PP entorn de la immigració o la pròxima modificació de la llei transmadrilenya, també ha volgut deixar-lo al seu lloc ara que la formació intenta condicionar les polítiques del PP en altres comunitats autònomes. A Madrid, ha dit, les eleccions han deixat «en evidència que el seu electorat (el de Vox) vol que deixin de votar contra els interessos de la Comunitat de Madrid per tacticisme. «Els ciutadans han parlat clar: no volen inestabilitat parlamentària».