Accident

S’estavella un caça F-18 a Saragossa i el pilot se salva

L’aparell es va precipitar a l’àrea de la capital aragonesa després que el pilot activés el botó per sortir-ne projectat

1
Es llegeix en minuts

Un caça F-18 de la base aèria de Saragossa s’ha estavellat aquest matí a la capital aragonesa. El pilot s’ha pogut salvar a l’activar el botó i poder-ne sortir projectat abans de la col·lisió, tot i que ha patit diversos traumatismes. Aquest aparells van arribar a Espanya el 1986 i s’han vist involucrats en una desena d’accidents greus, en dues ocasions amb avions implicats.

Notícies relacionades

Des de la Delegació del Govern a l’Aragó no han volgut confirmar l’incident i l’han remès al Ministeri de Defensa, que espera enviar un nou comunicat. No obstant, tant des de la Comandància de la Guàrdia Civil de Saragossa com des de la Prefectura Superior de Policia d’Aragó s’ha confirmat el sinistre, produït cap a les 12.10 hores, quan el pilot estava realitzant maniobres d’exhibició. Ha sigut llavors quan l’aparell, per causes que encara es desconeixen, ha caigut en picat.

El pilot, la identitat del qual es desconeix, ha sigut traslladat en un helicòpter del 112 d’Aragó a l’Hospital Militar de Saragossa.

Temes:

Saragossa