Eleccions municipals 2023

Campuzano participarà en un acte de campanya d’Ara Pacte Local, la plataforma del PDECat

  • Campuzano tanca simbòlicament la llista de l’alcaldable d’ERC a Barcelona, Ernest Maragall. 

  • DIRECTE | Últimes notícies sobre les eleccions del 28M

Campuzano participarà en un acte de campanya d’Ara Pacte Local, la plataforma del PDECat

ALBERTO PAREDES / EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts
EFE

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, participarà aquest dimarts a Mataró (Barcelona) en un acte de campanya electoral de la plataforma Ara Pacte Local, en què està integrada el PDECat.

Així es desprèn del calendari de campanya distribuït pel partit aquest dilluns, en el qual figura que Campuzano acompanyarà el candidat de Mataró ens Mou-Ara Pacte Local, Quim Fernández.

Històric dirigent de l’antiga Convergència, Campuzano va ser diputat al Congrés entre els anys 1996 i 2019, va militar en el PDECat entre el 2016 i el 2020 i es va incorporar al Govern que presideix Pere Aragonès l’octubre del 2022, després de la sortida de JxCat.

Es dona la circumstància que Campuzano tanca simbòlicament la llista de l’alcaldable d’ERC a la capital catalana, Ernest Maragall, al costat de la també consellera Tània Verge.

Notícies relacionades

El PDECat presentarà al voltant de 180 llistes en aquestes eleccions municipals sota la marca «Ara Pacte Local» i competirà directament amb Junts a la majoria d’aquests municipis.

A excepció de l’alcalde de Mollerussa (Lleida), Marc Solsona, la resta d’alcaldes de ciutats mitjanes que retenia el PDECat es presenten a aquestes eleccions sota el paraigua de JxCat, com és el cas de l’alcalde d’Igualada, Marc Solsona; el de Martorell, Xavier Fonollosa, i la de Tortosa, Meritxell Roigé.